ברוסקטה בשני טעמים עם סלט ירוק

על ידי amihud pery  ,

ברוסקטה של ג'בטה עם שני טעמים
1.סביצה מוסר ים
2.עגבניות בזיליקום ושום
מוגש עם סלט ירוק

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 30 דקות

    5 דקות

    35 דקות

  • 6 סועדים

מצרכים למתכון

לברוסקטה

1 גבטה לבנה פרוסה לפרוסות יחסית עבות

1 גבטה חומה (קמח מלא) פרוסה לפרוסות יחסית עבות

2 שיני שום

שמן זית

לעגבניות

15 עגבניות שרי חתוכות לרבעים

חופן עלי בזיליקום קצוצים

1 שום כתוש

3 כפות שמן זית

מלח ופלפל שחור גרוס

לסביצ'ה מוסר ים

200 גרם פילה מוסר ים נקי וטרי טרי

1 פלפל ירוק חריף חתוך לקוביות קטנות ללא גרעינים

1 עגבניה קלופה חתוכה לקוביות קטנות

1/2 בצל סגול בצוץ לקוביות קטנות

חופן כוסברה קצוצה

מיץ מלימון אחד עסיסי

5 כפות שמן זית

מלח ופלפל שחור גרוס

לסלט ירוק

תערובת עלי חסה

שמן זית

חומץ בלסמי

מלח גס ופלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

הסביצ'ה

את פילה המוסר חותכים לקוביות קטנות ומעבירים לקערה מוסיפים את שאר המרכיבים לקערה מערבבים היטב ומניחים ל- 10 דקות לתת לדג טיפה להתבשל במיץ הלימון ולאחד טעמים.

טועמים ומתקנים טעם לפי צורך

העגבניות

מערבבים את כל המרכיבים היטב ונותנים מנוחה של 5 דקות לאיחוד טעמים

טועמים ומתקנים טעם לפי הצורך.

הסלט

מערבבים את כל החומרים ביחד ממש לפני ההגשה

הברוסקטה

את שיני השום חוצים לחצי

מזלפים מעט שמן זית על פרוסות הג'בטה ומניחים על מחבת פסים להוט ברגע שצד אחד זהוב ויפה עם פסים הופכים לצד השני. ברגע שמוכן מעבירים משטח עבודה ומגרדים מהשום על הגבטות

הגשה

על הגבטה החומה שמים את העגבניות ועל הלבנה את הסביצ'ה

מסדרים במרכז צלחת הגשה יפה את הסלט ומסביב את הברוסקטות ובתיאבון

** לעגבניות אפשר לשלב גם עגבניות צהובות ובכך ליצור עוד צבע וטעם
** חשוב לקלות את הברוסקטות ממש לפני ההגשה שלא יאבדו מהפריכות שלהן
** הדג יכול להיות כל דג ים טרי חשוב מאוד טרי ולא קפוא יכול להתאים פה פלמידה לבנה אנטיאס פרידה לדוגמא

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00