
מתכון לגלידוניות ביתיות
על ידי המתכונים של אתי ממן קינוחים
אין כמו גלידוניות וניל מצופות בשוקולד ואם אפשר להכין בבית מה טוב. מתכון לגלידוניות וניל מעולות להכנה ביתית שניתן לאחסן במקפיא ולהוציא מיד כשהאורחים מגיעים או סתם לפנק את הילדים.
- זמן עבודה: 35 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
-
35 דקות
35 דקות
- 25 גלידוניות
הוראות הכנה
בבן מארי - על קערת נירוסטה מעל לסיר עם מים חמים (על אש נמוכה) ממיסים את השוקולד המריר.
ממלאים תבנית סיליקון שקעים (של פרלינים) בשוקולד המומס, כל שקע ממלאים עד הסוף.
לאחר המילוי מרוקנים את השוקולד לקערה ע"י אחיזת 2 קצוות התבנית וניעור טוב טוב. אנחנו רוצים לקבל מסגרת של שוקולד חלולה. שומרים את השוקולד המומס שנשאר בקערה.
מכניסים את תבנית הגלידוניות עם השוקולד להקפאה של 4 שעות.
לאחר 3 וחצי שעות מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר עד לקבת קצף יציב. מוסיפים גלידת וניל וממשיכים להקציף עד לאיחוד.
ממלאים את תבניות השקעים הקפואות שלנו בתערובת הגלידה עד 1/2 ס"מ לפני הסוף. מכניסים את הגלידוניות להקפאה חוזרת של 3-4 שעות.
את השוקולד המומס ששמרנו ממיסים שוב במיקרוגל ומערבבים היטב. מניחים מספר דקות לצינון ושופכים על גבי הגלידוניות הממולאות שכבה דקה של שוקולד מומס. מיישרים עם לקקן כדי לכסות היטב את המילוי ומחזירים להקפאה חוזרת עד להתייצבות שכבת השוקולד.
משחררים את הגלידוניות מהתבניות שלהן ושומרים בקופסה סגור בהקפאה.
שיתוף >>
1 דירוגים וחוות דעת
חלי
31/05/2015
אין צורך בשימון בתבנית כלל ?

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!