גלידות “טילון” ביתיות בטעמים

על ידי המתכונים של אתי ממן  

למה לקנות אם אפשר להכין בבית?מתכון לגלידות "טילון" בטעמים של פירות מסוכרים, בוטנים, פיסטוק או כל מה שאוהבים. ניתן לצפות את הגלידות הביתיות בשוקולד, סוכריות וכד'..

  • זמן עבודה: 45 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
  • 45 דקות

    45 דקות

  • כ-20 גביעי גלידה

מצרכים למתכון

כ-20 גביעי גלידה וופל

לבסיס הגלידה

2 חפיסות שוקולד לבן

2 שמנת מתוקה

לטעמים

1/2 כוס פיסטוקים טחונים

1/2 כוס בוטנים מקורמלים טחונים

1/2 כוס שבבי פירות מסוכרים.

לציפוי

חפיסת שוקולד מריר

בוטנים טחונים

פיסטוק קצוץ גס

סוכריות צבעוניות

או כל מה שאוהבים

הוראות הכנה

הכנת הגלידה

לסיר קטן נרוקן גביע שמנת מתוקה.

נחמם על להבה נמוכה עד לרתיחה.

נשבור לתוך השמנת את השוקולד הלבן ונערבב עד להמסת השוקולד לחלוטין.

נעביר את תערובת השמנת והשוקולד הלבן למקרר למשך שעה

נקציף שמנת מתוקה ונערבב עם תערובת השוקולד שהוצאנו מהמקרר.

הוספת טעמים

נחלק את הגלידה שלנו ל-3 קערות (או יותר לפי מספר הטעמים הרצוי)

לגלידה בטעם פיסטוק - נערבב את הגלידה עם 1/2 כוס פיסטוקים טחונים.

לגגלידה בטעם בוטנים - נערבב את הגלידה עם 1/2 כוס בוטנים טחונים.

לגלידה בטעם פירות - נערבב את הגלידה עם 1/2 כוס שבבי פירות מסוכרים.

נעביר את 3 הקערות למקפיא למשך 3 שעות.

ציפוי הטילונים

את חבילת השוקולד המריר נמיס במיקרוגל בפולסים קצרים עד להמסה מוחלטת.

נמלא כל גביע וופל בגלידה המוכנה שלנו (לאחר הקפאה).

נטבול את טילוני הפיסטוק בפיסטוקים קצוצים.

נטבול את טילוני הבוטנים בשוקולד ואז בבוטנים טחונים

נטבול את טילוני הפירות בשבבי פירות מסוכרים.

כמובן שניתן לטבול את הטילונים בטעמים שונים כמו סוכריות צבעוניות וכד'..

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

לאה

23/05/2015

הכי טעים שיש

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00