מתכון לדג טונה ברוטב עגבניות חריף

על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה)  ,

מנה מאוד מוצלחת במיוחד ליום שישי - פילה טונה ברוטב עגבניות חריף אש! את חריפות הרוטב ניתן למתן כמובן ע"י הפחתת כמות הפלפל החריף. מומלץ מאוד לאכול עם חלה טרייה.

  • זמן עבודה: 25 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 25 דקות

    35 דקות

    1 שעה

  • 6 מנות

מצרכים למתכון

6 חתיכות דג טונה

5 עגבניות מגורדות

1 פלפל ירוק חריף

3 שיני שום פרוסות / מגורדות

כף רסק עגבניות

כפית מלח

חצי כפית מלח לימון

חצי כף כמון

מעט פלפל שחור

חצי כף פפריקה מתוקה.

חצי כוס שמן

ככוס וחצי מים

הוראות הכנה

בסיר רחב נטגן עגבניות עם פלפל ירוק ושמן כ 2 דקות

נוסיף לסיר רסק עגבניות ונערבב.

כעת נוסיף את התבלינים ושוב נערבב.

נשפוך לסיר המים ונסדרת אתת הטונה שלנוץ

נבשל את הדגים ברוטב כ 20 דקות על אש גבוהה ועוד 10 דקות על אש נמוכה.

חשוב לעקוב אחר התבשיל ולבדוק - אם צריך להוסיף עוד מעט מים בזמן הבישול אז מוסיפים.

שתפו את המתכון >>

3 דירוגים וחוות דעת

דני

17/09/2018

סיר פתוח או סגור?

חני

01/07/2018

יצא מדהים!!!!!

מלי

08/04/2016

יצא מאוד טעים. תודה רבה.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00