FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

המבורגר בטטה ופסטה עם גזרים שחורים

על ידי הבישול הטבעוני של נתי - סדנאות וקייטרינג  ,

אם אתם טבעוניים או צמחוניים ומחפשים מתכון להמבורגר מנצח, מצאתם! מתכון מעולה להמבורגר מבטטות, פסטה וגזרים שחורים.

  • זמן עבודה: 40 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 15 דקות
  • 40 דקות

    35 דקות

    1 שעה 15 דקות

  • 4 סועדים

מצרכים למתכון

2 בטטות

2 תפוחי אדמה

5 גזרים בצבעים

כוס פסטה מבושלת

בצל קצוץ

כף גדושה סלט חצילים

תיבול: בכרכום, כמון, פפריקה אדומה מתוקה, פלפל ומלח

אם אין גזרים בצבעים אפשר להוסיף סלק אחד

הוראות הכנה

את תפוחי האדמה, הבטטות והגזרים אופים עד לריכוך.

מעבירים לקערה ומוסיפים כוס פסטה מבושלת, בצל קצוץ וסלט חצילים.

מוסיפים תבלינים אהובים.

יוצרים מהתערובת קציצות ומשמנים כל המבורגר משני הצדדים.

מכניסים לתנור על 160 מעלות עד להשחמה ומרקם לא רך למגע.

בתאבון..

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן