חביתה טבעונית מקמח עדשים וחומוס

על ידי מיכל מבשלת טבעוני  

מתכון לחביתה טבעונית מוצלחת במיוחד מקמח עדשים וחומוס, עם תוספת בצל וקישוא לבריאות והמון תבלינים לטעם - טעיים!

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 20 דקות
  • 10 דקות

    10 דקות

    20 דקות

  • חביתה אחת

מצרכים למתכון

2 כפות קמח עדשים אדומות

כף קמח חומוס

מים

בצל קטן קצוץ

1/2 קישוא מגורר בפומפייה

לתיבול: קצת מלח, כמון, פטרוזיליה יבשה, שמיר יבש, פלפל גרוס או כל תבלין לטעמכם האישי

שמן לטיגון

הוראות הכנה

מערבבים בקערה 2 כפות קמח עדשים אדומות וכף קמח חומוס עם מים עד שאין גושים והבלילה נוזלית קצת יותר ממרקם טחינה.

מוסיפים לבלילה בצל קטן קצוץ וחצי קישוא מגורר בפומפייה

מתבלים בקצת מלח, כמון, פטרוזיליה ושמיר יבשים טחונים ופלפל גרוס. או כל תבלין לפי טעמכם האישי.

מחממים קצת שמן במחבת נון-סטיק ושופכים את הבלילה למחבת.

מבשלים על אש בינונית עד שהחלק התחתון מתייצב ומשחים (החלק העליון עדיין נוזלי וזה בסדר).

מגלישים לצלחת, מכסים בצלחת שנייה והופכים ומגלישים חזרה למחבת.

ממשיכים לבשל על אש בינונית עד שהצד השני משחים ומתייצב גם.

אוכלים חם ונהנים. בתיאבון!

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00