
חביתה טבעונית מקמח עדשים וחומוס
על ידי מיכל מבשלת טבעוני מתכונים טבעוניים
מתכון לחביתה טבעונית מוצלחת במיוחד מקמח עדשים וחומוס, עם תוספת בצל וקישוא לבריאות והמון תבלינים לטעם - טעיים!
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 20 דקות
-
10 דקות
10 דקות
20 דקות
- חביתה אחת
הוראות הכנה
מערבבים בקערה 2 כפות קמח עדשים אדומות וכף קמח חומוס עם מים עד שאין גושים והבלילה נוזלית קצת יותר ממרקם טחינה.
מוסיפים לבלילה בצל קטן קצוץ וחצי קישוא מגורר בפומפייה
מתבלים בקצת מלח, כמון, פטרוזיליה ושמיר יבשים טחונים ופלפל גרוס. או כל תבלין לפי טעמכם האישי.
מחממים קצת שמן במחבת נון-סטיק ושופכים את הבלילה למחבת.
מבשלים על אש בינונית עד שהחלק התחתון מתייצב ומשחים (החלק העליון עדיין נוזלי וזה בסדר).
מגלישים לצלחת, מכסים בצלחת שנייה והופכים ומגלישים חזרה למחבת.
ממשיכים לבשל על אש בינונית עד שהצד השני משחים ומתייצב גם.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!