
חזה עוף ממולא בשר ופטריות ברוטב צימוקים
על ידי אילנית בניזרי בשר, מתכוני ממולאים, עיקריות
מנה עיקרית מנצחת - מתכון לחזה עוף במילוי בשר טחון ופטריות, שוחה ברוטב צימוקים מעולה! לארוחת צהריים טעימה או כמנה בשולחן השבת. בתאבון..
- זמן עבודה: 1 שעה
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 45 דקות
-
1 שעה
45 דקות
1 שעה 45 דקות
- 10 מנות
הוראות הכנה
הכנת המילוי
לטגן את הבצל עד להשחמה ,לתבל בחצי כפית כורכום,כף שטוחה פפריקה מתוקה,כפית בהרט,פלפל שחור ומלח
להוסיף את הבשר טחון ואת הפטריות ,לערבב עם מזלג על מנת לפתוח את הבשר ,עד ששינה את צבעו ,מוכן ולצנן.
הכנת חזה עוף ממולא
למלא במרכז החזה מהמלית, לסגור מהצדדים לכיון המרכז ולגלגל.
לחמם במיקרו כמה שניות דבש, להבריש את החזה עוף מלמעלה.
הכנת הרוטב
לטגן את הבצלים עף סילאן עד להשחמה, להניח את החזה עוף על הבצל למשך 5 דקוץ (מהצד של הסגירה).
לפזר חופן צימוקים, להוסיף תבלינים וכוס מים רותחים מעורבבת עם מרק עוף.
שיתוף >>
3 דירוגים וחוות דעת
מאיר
19/04/2018
מעולה הוספתי צנוברים טחונים וקצת צילי גרוס לתערובת.מחזה עוף ממולא מדהים. תודה
שירן
20/09/2017
מעולהה אני שיניתי במקום צימוקים הוספתי שזיף מגולען ומשמש
תמר
30/08/2017
חזה עוף ממולא מעולה:)

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!