חזה עוף ממולא בשר ופטריות ברוטב צימוקים

על ידי אילנית בניזרי  , ,

מנה עיקרית מנצחת - מתכון לחזה עוף במילוי בשר טחון ופטריות, שוחה ברוטב צימוקים מעולה! לארוחת צהריים טעימה או כמנה בשולחן השבת. בתאבון..

  • זמן עבודה: 1 שעה
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 45 דקות
  • 1 שעה

    45 דקות

    1 שעה 45 דקות

  • 10 מנות

מצרכים למתכון

לחזה עוף ממולא

קילו חזה עוף פרוס דק דק

300 גרם בשר בקר טחון

קופסאת פטריות קצוצות

בצל קצוץ קטן

חופן כוסברה קצוצה

דבש

לרוטב צימוקים

2 בצלים גדולים

כף סילאן

חופן צימוקים

תבלינים: מעט פלפל שחור, מעט קינמון, כוס מים רותחים + כף מרק עוף.

הוראות הכנה

הכנת המילוי

לטגן את הבצל עד להשחמה ,לתבל בחצי כפית כורכום,כף שטוחה פפריקה מתוקה,כפית בהרט,פלפל שחור ומלח

להוסיף את הבשר טחון ואת הפטריות ,לערבב עם מזלג על מנת לפתוח את הבשר ,עד ששינה את צבעו ,מוכן ולצנן.

הכנת חזה עוף ממולא

למלא במרכז החזה מהמלית, לסגור מהצדדים לכיון המרכז ולגלגל.

לחמם במיקרו כמה שניות דבש, להבריש את החזה עוף מלמעלה.

הכנת הרוטב

לטגן את הבצלים עף סילאן עד להשחמה, להניח את החזה עוף על הבצל למשך 5 דקוץ (מהצד של הסגירה).

לפזר חופן צימוקים, להוסיף תבלינים וכוס מים רותחים מעורבבת עם מרק עוף.

לבשל עד לצמצום הנוזלים.

בתאבון, אילנית..

שתפו את המתכון >>

3 דירוגים וחוות דעת

מאיר

19/04/2018

מעולה הוספתי צנוברים טחונים וקצת צילי גרוס לתערובת.מחזה עוף ממולא מדהים. תודה

שירן

20/09/2017

מעולהה אני שיניתי במקום צימוקים הוספתי שזיף מגולען ומשמש

תמר

30/08/2017

חזה עוף ממולא מעולה:)

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00