מוקפץ חזה עוף ושעועית ירוקה

על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון  

מנה קלה להכנה וטעימה במיוחד - נתחי חזה עוף מוקפצים עם שעועית ירוקה וגמבה ברוטב אסיאתי מתקתק. מנה מושלמת לארוחת צהריים מהירה וטעימה לילדים ולמבוגרים.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 15 דקות

    20 דקות

    35 דקות

מצרכים למתכון

2 שיני שום קצוצות

1 גמבה אדומה - רצועות דקות

נתחי חזה עוף (כמה שאוהבים)

חצי חבילת שעועית ירוקה קפואה

2-3 כפות רוטב צ'ילי מתוקה

כף סויה

1-2 כפות סילאן

תבלינים: פלפל שחור, כורכום, זנגביל, אבקת מרק עוף.

להגשה - שומשום

הוראות הכנה

בסיר או בווק נטגן את שיני השום הקצוצות ל-10 שניות.

נוסיף לווק את רצועות הגמבה האדומה ונקפיץ קצת יחד עם השום.

נוסיף לווק את נתחי חזה העוף ונמשיך להקפיץ הכל יחדיו עד שחזה העוף הופך לבן.

נוסיף לווק את השעועית הירוקה ונקפיץ.

נתבל ברוטב צ'ילי, סויה, סילאן ותבלינים ונקפיץ הכל יחדיו מספר דקות לאיחוד טעמים.

לפני ההגשה נפזר שומשום מעל לכל.

שתפו את המתכון >>

4 דירוגים וחוות דעת

נעמה

07/05/2017

יצא פשוט מעולה! טעים מאוד. הוספתי קצת יותר סויה וזה רק שיפר ; )

נתי

28/11/2016

יצא אשששששששששש
לא היה לי סויה שמתי רוטב אוסם 5 טעמים

נטלי

26/10/2016

מתכון מעולה!! טעיםםם 🙂

לי

31/07/2016

אפשר להניח על נודלס אטריות מאד טעים

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00