
מוקפץ חזה עוף ושעועית ירוקה
על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון עיקריות
מנה קלה להכנה וטעימה במיוחד - נתחי חזה עוף מוקפצים עם שעועית ירוקה וגמבה ברוטב אסיאתי מתקתק. מנה מושלמת לארוחת צהריים מהירה וטעימה לילדים ולמבוגרים.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
-
15 דקות
20 דקות
35 דקות
הוראות הכנה
בסיר או בווק נטגן את שיני השום הקצוצות ל-10 שניות.
נוסיף לווק את רצועות הגמבה האדומה ונקפיץ קצת יחד עם השום.
נוסיף לווק את נתחי חזה העוף ונמשיך להקפיץ הכל יחדיו עד שחזה העוף הופך לבן.
נוסיף לווק את השעועית הירוקה ונקפיץ.
נתבל ברוטב צ'ילי, סויה, סילאן ותבלינים ונקפיץ הכל יחדיו מספר דקות לאיחוד טעמים.
שיתוף >>
4 דירוגים וחוות דעת
נעמה
07/05/2017
יצא פשוט מעולה! טעים מאוד. הוספתי קצת יותר סויה וזה רק שיפר ; )
נתי
28/11/2016
יצא אשששששששששש
לא היה לי סויה שמתי רוטב אוסם 5 טעמים
נטלי
26/10/2016
מתכון מעולה!! טעיםםם 🙂
לי
31/07/2016
אפשר להניח על נודלס אטריות מאד טעים

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!