חמין מקרוני ועוף עם ג’חנון

על ידי מהמטבח של אורלי  ,

מי לא אוהב חמין מקרוני ? מתכון מושלם כדי להעביר את החורף הגשום. חמין מקורני עם עוף וג'חנון כמו שהילדים (וגם הגדולים) אוהבים. חמין שמבלה 20 שעות בתנור, אבל שווה את ההמתנה!

  • זמן עבודה: 1 שעה
  • סה"כ זמן הכנה: 13 שעות
  • 1 שעה

    12 שעות

    13 שעות

  • סיר חמין גדול

מצרכים למתכון

לחמין מקרוני

חבילת מקרוני מספר 7 (עבים)

5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לפרוסות עבות

3 כרעיים עוף מופרדים לשני חלקים

6 ביצים

לתיבול החמין

חצי כוס מים רותחים

כפית פפריקה מתוקה

מלח, פלפל

2 כפות סילאן

לג'חנון

חבילת ג'חנון מוכן

מרגרינה

סילאן

הוראות הכנה

מבשלים את הספגטי 3/4 בישול.

מטגנים את חלקי העוף רק עד לשינוי צבע.

עוטפים כל ג'חנון בנייר כסף עם מעט מרגרינה וכפית סילאן.

בסיר גדול שמתאים לתנור או בסיר בישול איטי שמים מעט שמן, מסדרים שכבה של פרוסות תפוחי אדמה, מעל דוחסים חצי מכמות המקרוני, מעל את העוף, הביצים ושארית תפוחי האדמה ומעל הכל את יתרת המקרוני.

מערבבים בחצי כוס מים רותחים כפית פפריקה מתוקה, מלח, פלפל ו-2 כפות סילאן ושופכים על הכל.

מכסים את החמין בנייר אפייה חתוך לפי גודל הסיר, מעל לנייר האפייה מסדרים את הג'חנון.

מכניסים את סיר החמין לתנור בחום של 100 מעלות ל-20 שעות. קמים בבוקר ונהנים מחמין מקרוני מושלם ששווה את ההמתנה.....

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00