
צנצנת חמוצים ביתיים
על ידי חדווה מלמד סלטים וירקות
מתכון ביתי שלי לירקות מוחמצים שאני מכינה כל שבוע. החמוצים מוכנים מהר יחסית בתוך 4 שעות בלבד. אפשר לשמור בצנצנת אוטמה למשך כל השבוע.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 20 דקות
-
20 דקות
20 דקות
הוראות הכנה
לערבב את כל המצרכים של הרוטב ביחד בקערה ולהניח בצד
לחתוך את הקולורבי לרבעים וכל רבע לפרוס לפרוסות
לחצות את הגמבות ולפרוס לרצועות
מחצי הכרוב ליצור 8 קוביות ע"י חיתוך ל4 רצועות לאורך ו4 לרוחב
את הפלפל לפרוס לעיגולים או רצועות
להעביר את כל הירקות לקערה ולערבב עם הרוטב
להעביר את כל הירקות עם הרוטב לצנצנת חמוצים ולסגור ל-4 שעות
מידי פעם לנער את הצנצנת ולהרטיב את הירקות
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!