FoodisGood

צנצנת חמוצים ביתיים

על ידי חדווה מלמד  

מתכון ביתי שלי לירקות מוחמצים שאני מכינה כל שבוע. החמוצים מוכנים מהר יחסית בתוך 4 שעות בלבד. אפשר לשמור בצנצנת אוטמה למשך כל השבוע.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 20 דקות
  • 20 דקות

    20 דקות

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email

מצרכים למתכון

קולורבי

2 גזרים

2 גמבות אדומות

חצי כרוב

פלפל חריף שלם

לרוטב

2 כוסות מים

2 שיני שום כתושות

1/4 כוס חומץ

1 כף מלח לימון

עוד ירקות שאפשר לשלב

פרחי כרובית חצויים

פרוסות מלפפון

הוראות הכנה

לערבב את כל המצרכים של הרוטב ביחד בקערה ולהניח בצד

לחתוך את הקולורבי לרבעים וכל רבע לפרוס לפרוסות

לפרוס את הגזרים לעיגולים

לחצות את הגמבות ולפרוס לרצועות

מחצי הכרוב ליצור 8 קוביות ע"י חיתוך ל4 רצועות לאורך ו4 לרוחב

את הפלפל לפרוס לעיגולים או רצועות

להעביר את כל הירקות לקערה ולערבב עם הרוטב

להעביר את כל הירקות עם הרוטב לצנצנת חמוצים ולסגור ל-4 שעות

מידי פעם לנער את הצנצנת ולהרטיב את הירקות

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.