
צנצנת חמוצים ביתיים
על ידי חדווה מלמד סלטים וירקות
מתכון ביתי שלי לירקות מוחמצים שאני מכינה כל שבוע. החמוצים מוכנים מהר יחסית בתוך 4 שעות בלבד. אפשר לשמור בצנצנת אוטמה למשך כל השבוע.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 20 דקות
20 דקות
20 דקות
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
לערבב את כל המצרכים של הרוטב ביחד בקערה ולהניח בצד
לחתוך את הקולורבי לרבעים וכל רבע לפרוס לפרוסות
לחצות את הגמבות ולפרוס לרצועות
מחצי הכרוב ליצור 8 קוביות ע"י חיתוך ל4 רצועות לאורך ו4 לרוחב
את הפלפל לפרוס לעיגולים או רצועות
להעביר את כל הירקות לקערה ולערבב עם הרוטב
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











