
כבדי עוף עם בצל סגול ופירה
על ידי אילנית בניזרי עיקריות
ארוחת צהרים היום - מתכון לכבדי עוף עם בצל סגול מקורמל לצד פירה צהוב. ארוחה טעימה, מזינה ומשביעה!
- זמן עבודה: 50 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 2 שעות 20 דקות
-
50 דקות
1 שעה 30 דקות
2 שעות 20 דקות
- 4-5 מנות
הוראות הכנה
נכין כבדי עוף
ננקה את הכבד ונצלה על האש עד לחצי בישול.
נחתוך את הבצלים לרצועות ונטגן במחבת גדולה עד לשקיפות. נוסיף למחבת סוכר ונמשיך לטגן עד להשחמה.
נוסיף על הבצל כורכום ונערבב, נסדר במחבת את הכבדים ונטגן כ 2 דקות ומיד נהפוך אותם.
נפזר על הכבדים מלח, פלפל וכמון.
נוסיף 1/2 כוס מים רותחים, נכסה ונבשל את הכבדים על להבה נמוכה לעוד כ 20 דקות. מידי פעם יש לנענע את המחבת.
נכין פירה צהוב
נקלוף ונחתוך את תפוחי האדמה לקוביות שוות, נבשל במים רותחים גם כפית כורכום עד לריכוך.
נעביר למסננת וניפטר מהנוזלים, נעביר לקערה, נוסיף תבלינים ונמעך לפירה.
שיתוף >>
1 דירוגים וחוות דעת
Frenchi Zuka Schneider
26/06/2015
הבצל לא ישרף ???

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!