
מתכון לכבד קצוץ עם ביצים קשות
על ידי המתכונים של תמר מאיר טבקמן מנות ראשונות, מתכונים בריאים, סלטים וירקות, תוספות
מתכון פשוט לסלט כבד קצוץ עם בצל וביצים קשות. מנה ראשונה מעולה שניתן להגיש בארוחת שבת.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
30 דקות
20 דקות
50 דקות
מצרכים למתכון
1/2 קילוגרם כבדים נקיים
4-5 בצלים חתוכים לקוביות או פרוסות
3 ביצים קשות
מלח, פלפל לפי הטעם
הוראות הכנה
לחמם מחבת כבדה עם שמן (לא זית) , לטגן בצלים עד מעט השחמה , להוסיף הכבדים, לטגן עד שהם מוכנים לאכילה ומעט צרובים חייבים להיות מעט ורודים בפנים ולא אפורים.
לטחון את כל הכבד עם הבצל המטוגן והביצים לטחון במטחנת בשר ( בשום אופן לא בפוד פרוססור), לערבב היטב ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם .
ניתן להגיש עם שבבי בצל שטיגנו מראש או עם מה שנקרא באידיש "גריבלך".
חיי המדף של המאכל ספורים, יש לאכול מיד או למחרת, זה גם הרבה כולסטרול, אז לאכול במשורה.
נ.ב. ניתן להוסיף מעט בצל קצוץ חי לטחינה, ו/או לשים מעל בצל קצוץ.
אולי יעניין אותך...










