
כרעיים במילוי אורז, בשר, פטריות ופירות יבשים
על ידי שיר אוחיון בשר, מתכוני ממולאים, עיקריות
מנה עיקרית מושקעת שמתאימה לערב חג - כרעיים עוף ממולאות באורז, בשר כבש, פיצוחים, פטריות, פירות יבשים ועוד דברים טובים.
- זמן עבודה: 50 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 2 שעות 20 דקות
50 דקות
1 שעה 30 דקות
2 שעות 20 דקות
- 9 מנות
הוראות הכנה
את כרעי העוף לפרק מעצמות עם סכין קטנה טורנה - להפריד את העצם מבלי לעשות חור בעור להשאיר רק עצם קטנה של הסוף של העוף שמחזיקה את הצורה של העוף (אפשר לבקש מהקצב שיעשה זאת זה נקרא ירך עוף מפורק)
להכנת המילוי יש לטגן בצלים בשמן עד להזהבה, להעביר לקערה.
לטגן גם את הפטריות ולהעביר לקערת הבצל.
להוסיף לקערה גם אגוזים, משמשים, שזיפים, פטרוזיליה, אורז, בשר, תבלינים, סילאן, רכז רימונים, שמן וביצה.
למלא את העופות היטב בתערובת המילוי המוכנה.
לערבב היטב את כל מצרכי הרוטב ולהבריש טוב טוב את העופות הממולאים.
לסדר את העופות בתבנית תנור - הניח את העוף על החלק שסוגר וכך המילוי נשאר בעוף ולא מתפרק. לכסות בנייר כסף.
להכניס לתנור על 200 מעלות למשך שעה ורבע, להסיר את נייר הכסף, להרטיב שוב בנוזלי הרוטב ולהחזיר לתנור עד להזהבה.
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











