לחם אחיד ממולא בשר וצנוברים

על ידי saar  ,

בדרך - כלל הייתי מעדיף לאפות את הלחם בעצמי, אבל במקרה הזה לחם אחיד יעשה עבודה מספיק טובה. ממליץ על המתכון הזה למי שרוצה ארוחה עשירה שלא לוקחת הרבה זמן ועבודה.

  • זמן עבודה: 25 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
  • 25 דקות

    30 דקות

    55 דקות

  • 5-6 מנות

מצרכים למתכון

שמן זית

4 שיני שום כתושות ועוד שן שום אחת פרוסה

בצל בינוני קצוץ דק

1/4 כוס צנוברים (ניתן לוותר)

שימורי פטריות שמפיניון קצוצות

1 ק"ג בשר טחון

1/4 צרור פטרוזיליה קצוצה

6 עלי בצל ירוק קציצים

כפית פפריקה מתוקה

1/2 כפית כמון

מלח ופלפל שחור

לחם אחיד גדול ככל האפשר

הוראות הכנה

במחבת גדולה נטגן עם מעט שמן זית את הבצל, השום והצנוברים רק למשך כמה דקות.

נוסיף למחבת את הפטריות והבשר ונפורר את הבשר היטב עם מזלג. נוסיף את שאר התבלינים והירק ונטגן במשך 10 דקות, רק עד לחצי השחמה.

את הלחם האחיד נרוקן מתוכנו (נשמור על שוליים) ונמלא בו את הבשר. שימו לב - בשלב הזה חשוב לדחוס כמה שניתן ללחם עשיר יותר. לאחר מילוי הלחם, נסגור את הפתח בעזרת תוכן הלחם שרוקנו מקודם.

נשמן את חלקו העליון של הלחם בשמן זית ונכניס לתנור על חום של 180 מעלות למשך 25 דקות.

את הלחם הממולא מומלץ להכניס לאפייה לפני הגשה פשוט כי הוא יותר טעים כשהוא חם

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

אורלי כהן

25/06/2015

ביג לייק על הפשטות.. כמבון שאפר להוסיף עוד דברים במילוי כמו צימוקים ועוד.
מאוד מודה לך על המתכון.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00