
לחם גבינות ובזיליקום נתלש
על ידי המתכונים של אתי ממן לחם ומאפים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים
מתכון קל, פשוט, מהיר וטעים במיוחד שילדים ומבוגרים אוהבים ללחם נתלש ממולא בתערובת גבינות. בלי הרבה עבודה או מאמץ מתקבלת ארוחת ערב מושלמת.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
-
15 דקות
25 דקות
40 דקות
- 4-6 סועדים
הוראות הכנה
את כל הגבינות מגררים בפומפייה על הצד הגס ומערבבים בקערה.
לקערת הגבינות מוסיפים בצל מטוגן, בזיליקום וחמאה מומסת ומערבבים היטב עד לאיחוד.
בעזרת סכין לחם חורצים את הלחם לאורך ולאחר מכן לרוחב, מבלי שהלחם יתפרק, (לא להגיע עד לתחתית עם החיתוך).
להניח כל כיכר לחם על נייר כסף ולמלא באדיבות בין החריצים במלית הגבינות.
לסגור את נייר הכסף ולעטוף כל לחם, לסדר את הלחמים על תבנית לתנור.
לאפות את הלחמים על 170 מעלות (לא טורבו) במשך רבע שעה, להסיר את נייר הכסף ולאפות 10 דקות נוספות, עד שהלחם מזהיב והגבינה מבעבעת.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!