לחם גבינות ובזיליקום נתלש

על ידי המתכונים של אתי ממן  , ,

מתכון קל, פשוט, מהיר וטעים במיוחד שילדים ומבוגרים אוהבים ללחם נתלש ממולא בתערובת גבינות. בלי הרבה עבודה או מאמץ מתקבלת ארוחת ערב מושלמת.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 15 דקות

    25 דקות

    40 דקות

  • 4-6 סועדים

מצרכים למתכון

4 לחמים עגולים, קטנים ויפים.

200 גרם גבינת פרמז'ן.

100 גרם גבינת קשקבל.

100 גרם גבינה צהובה.

1 בצל מטוגן.

2 קוביות בזיליקום קפוא או 2 כפות בזיליקום טרי קצוץ.

100 גרם חמאה מומסת.

הוראות הכנה

את כל הגבינות מגררים בפומפייה על הצד הגס ומערבבים בקערה.

לקערת הגבינות מוסיפים בצל מטוגן, בזיליקום וחמאה מומסת ומערבבים היטב עד לאיחוד.

בעזרת סכין לחם חורצים את הלחם לאורך ולאחר מכן לרוחב, מבלי שהלחם יתפרק, (לא להגיע עד לתחתית עם החיתוך).

להניח כל כיכר לחם על נייר כסף ולמלא באדיבות בין החריצים במלית הגבינות.

לסגור את נייר הכסף ולעטוף כל לחם, לסדר את הלחמים על תבנית לתנור.

לאפות את הלחמים על 170 מעלות (לא טורבו) במשך רבע שעה, להסיר את נייר הכסף ולאפות 10 דקות נוספות, עד שהלחם מזהיב והגבינה מבעבעת.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00