
לחם גבינות ובזיליקום נתלש
על ידי המתכונים של אתי ממן לחם ומאפים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים
מתכון קל, פשוט, מהיר וטעים במיוחד שילדים ומבוגרים אוהבים ללחם נתלש ממולא בתערובת גבינות. בלי הרבה עבודה או מאמץ מתקבלת ארוחת ערב מושלמת.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
15 דקות
25 דקות
40 דקות
- 4-6 סועדים
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
את כל הגבינות מגררים בפומפייה על הצד הגס ומערבבים בקערה.
לקערת הגבינות מוסיפים בצל מטוגן, בזיליקום וחמאה מומסת ומערבבים היטב עד לאיחוד.
בעזרת סכין לחם חורצים את הלחם לאורך ולאחר מכן לרוחב, מבלי שהלחם יתפרק, (לא להגיע עד לתחתית עם החיתוך).
להניח כל כיכר לחם על נייר כסף ולמלא באדיבות בין החריצים במלית הגבינות.
לסגור את נייר הכסף ולעטוף כל לחם, לסדר את הלחמים על תבנית לתנור.
לאפות את הלחמים על 170 מעלות (לא טורבו) במשך רבע שעה, להסיר את נייר הכסף ולאפות 10 דקות נוספות, עד שהלחם מזהיב והגבינה מבעבעת.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











