
מאפינס יוגורט-פסטו מלוחים
על ידי המתכונים של תמר מאיר טבקמן לחם ומאפים, מתכונים צמחוניים
מתכון קל למאפינס יוגורט ופסטו מלוחים וטעימים שמתאימים מאוד לנשנוש של צהריים או לאירוח.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
-
15 דקות
25 דקות
40 דקות
- 12 מאפינס
הוראות הכנה
בקערה אחת מערבבים קמח עם פפריקה, אורגנו, מלח, פלפל ועירית מיובשת.
בקערה שנייה מערבבים יוגורט, ביצים ופסטו.
מאחדים את 2 הקערות לקערה אחת ומוסיפים גבינה מגוררת (אני מערבבת בין גבינות. אני אוהבת במיוחד שילוב של פקורינו, קצ'קבל ופרמזן, גם מוצרלה זה טוב).
מעבירים לתבניות מאפינס בתנור מחומם לחום גבוה (200 מעלות ) ואופים במשך 25 דקות.
בסיס המתכון הוא של שי-לי ליפא.
שיתוף >>
5 דירוגים וחוות דעת
אורנית רובנוב
08/02/2018
השתמשתי בגבינת פרמז'ן ומוצרלה יצא פצצה!!
אין כמו פסטו לחם וגבינות .
גלי
28/06/2017
האם אפשר להחליף בקמח כוסמין ?
שרון
21/11/2015
טעים מאוד, קל ומהיר
אפשר להוריד בכמות המלח בד"כ יש בגבינות

20/07/2015
היי הילה, מומלץ להשתמש ביוגורט טבעי ולא ממותק
הילה
15/07/2015
שאלה:באיזה יוגורט מומלץ להשתמש למתכון?

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!