
מאפינס יוגורט-פסטו מלוחים
על ידי המתכונים של תמר מאיר טבקמן לחם ומאפים, מתכונים צמחוניים
מתכון קל למאפינס יוגורט ופסטו מלוחים וטעימים שמתאימים מאוד לנשנוש של צהריים או לאירוח.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
15 דקות
25 דקות
40 דקות
- 12 מאפינס
הוראות הכנה
בקערה אחת מערבבים קמח עם פפריקה, אורגנו, מלח, פלפל ועירית מיובשת.
בקערה שנייה מערבבים יוגורט, ביצים ופסטו.
מאחדים את 2 הקערות לקערה אחת ומוסיפים גבינה מגוררת (אני מערבבת בין גבינות. אני אוהבת במיוחד שילוב של פקורינו, קצ'קבל ופרמזן, גם מוצרלה זה טוב).
מעבירים לתבניות מאפינס בתנור מחומם לחום גבוה (200 מעלות ) ואופים במשך 25 דקות.
בסיס המתכון הוא של שי-לי ליפא.
שתפו את המתכון >>
קטגוריות מתכונים:
5 דירוגים וחוות דעת

אורנית רובנוב
08/02/2018
השתמשתי בגבינת פרמז’ן ומוצרלה יצא פצצה!!
אין כמו פסטו לחם וגבינות .

גלי
28/06/2017
האם אפשר להחליף בקמח כוסמין ?

שרון
21/11/2015
טעים מאוד, קל ומהיר
אפשר להוריד בכמות המלח בד”כ יש בגבינות

20/07/2015
היי הילה, מומלץ להשתמש ביוגורט טבעי ולא ממותק

הילה
15/07/2015
שאלה:באיזה יוגורט מומלץ להשתמש למתכון?
