Refresh

This website www.foodisgood.co.il/recipe/%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%A1-%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93-%D7%91%D7%A0%D7%A0%D7%94-%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9F/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מאפינס שוקולד בננה קלים

על ידי מהמטבח של אורלי  

עם המתכון הקל הזה כל אחד יכול להכין מאפינס שוקולד בננה מתוקים עם אגוזי ברס. מאפינס קלים להכנה בקערה אחת, שנטרפים בשניות! השתמשו במנז'טים צבעוניים והגישו לילדים במסיבה :)

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 15 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

  • כ-20 מאפינס

מצרכים למתכון

4 ביצים

כוס סוכר

כוס שמן

2 בננות רכות מרוסקת במזלג

5 כפות ממרח שוקולד

2.5 כוסות קמח

כפית אבקת אפייה

מעט אגוזי ברס

מעט מים רותחים במידת הצורך

הוראות הכנה

בקערה מערבבים היטב את כל החומרים למעט היבשים.

מוסיפים את הקמח ואבקת אפייה ומערבבים רק עד לאיחוד .

אם הבלילה סמיכה מידי מוסיפים את המים הרותחים.

מוזגים למנגטים כ 2/3 גובה ומפזרים מעט אגוזי ברס.

אופים ב 180 מעלות עשרים דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

את המאפינס ניתן לאפות גם כעוגה - ואז מורידים ל 160 מעלות ואופים ארבעים דקות.

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן