מאפינס שיבולת שועל טבעוניים מתוקים

על ידי MR.vegan  ,

מאפים מתוקים מקמח מלא ושיבולת שועל. משלבים בתוכם גם סוכר חום ופירות טריים. מאוד מתאימים לבוקר חורפי וקריר. היום אני משתף במתכון קל למאפינס שיבולת שועל מקמח מלא.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 15 דקות

    20 דקות

    35 דקות

  • 8 סועדים

מצרכים למתכון

½ 1 כוסות קמח מלא

½ כוס שיבולת שועל

2 כפיות אבקת אפייה

1 כפית סודה לשתייה

½ כוס סוכר חום

1 כפית קינמון

½ כפית ג'ינג'ר טחון

¼ כפית מלח

1 כוס רסק תפוחים

¼ כוס סירופ מייפל

10 תותים קצוצים או בננה קצוצה

הוראות הכנה

נחמם תנור ל-180 מעלות ונשמן תבנית שקעים למאפינס.

לקערה גדולה ננפה קמח ואליו נוספים שיבולת שועל, סודה לשתייה, מלח, קינמון וג'ינג'ר. נערבב היטב.

נוסיף לקערה רסק תפוחים, סוכרים וסירופ מייפל ונערבב מעט כמעט עד לאיחוד. נוסיף תותים או בננות ונערבב רק עד לאיחוד.

ניצוק את התערובת לשקעי המאפינס בתבנית כך שהתערובת תמלא רק 3/4 מגובה השקע. נפזר מעט שיבולת שועל וסוכר חום.

נאפה את המאפינס למשך 20 דקות, או עד שקיסם במרכז המאפינס יוצא יבש.

נחלץ מיד מהתבנית לצינון.

ניתן להוסיף גם שוקולד צ'יפס מעל למאפינס.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00