
מאפינס שיבולת שועל טבעוניים מתוקים
על ידי MR.vegan מתכונים טבעוניים, מתכונים קלים
מאפים מתוקים מקמח מלא ושיבולת שועל. משלבים בתוכם גם סוכר חום ופירות טריים. מאוד מתאימים לבוקר חורפי וקריר. היום אני משתף במתכון קל למאפינס שיבולת שועל מקמח מלא.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
-
15 דקות
20 דקות
35 דקות
- 8 סועדים
הוראות הכנה
נחמם תנור ל-180 מעלות ונשמן תבנית שקעים למאפינס.
לקערה גדולה ננפה קמח ואליו נוספים שיבולת שועל, סודה לשתייה, מלח, קינמון וג'ינג'ר. נערבב היטב.
נוסיף לקערה רסק תפוחים, סוכרים וסירופ מייפל ונערבב מעט כמעט עד לאיחוד. נוסיף תותים או בננות ונערבב רק עד לאיחוד.
ניצוק את התערובת לשקעי המאפינס בתבנית כך שהתערובת תמלא רק 3/4 מגובה השקע. נפזר מעט שיבולת שועל וסוכר חום.
נאפה את המאפינס למשך 20 דקות, או עד שקיסם במרכז המאפינס יוצא יבש.
ניתן להוסיף גם שוקולד צ'יפס מעל למאפינס.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!