מלבי על בסיס חלב עיזים

על ידי amihud pery  

מתכון לקינוח מלבי קר על בסיס חלב עיזים. מתכון בריא, מתוק וטעים במיוחד. מגישים לצד סירופ מלבי, קוקוס ובוטנים מסוכרים ונהנים.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 20 דקות

    10 דקות

    30 דקות

  • 15 מלבי אישיים

מצרכים למתכון

1 ליטר חלב עיזים

חצי ליטר שמנת מתוקה

חצי ליטר חלב

כוס מים

כוס סוכר

12 כפות גדושות קורנפלור

4 כפות מי זהר

סירופ מלבי

קוקוס ובוטנים מסוכרים לקישוט

הוראות הכנה

מרתיחים את החלב חלב העיזים והשמנת עם הסוכר.

בינתיים טורפים את הקורנפלור עם המים.

ברגע שחלב העיזים רותח, מוסיפים את תערובת המים והקורנפלור לסיר.

טורפים בלי הפסקה עד שיש בעבוע ראשון.

מורידים ישר מהאש ומוסיפים את מי הזהר.

מעבירים לקערות אישיות ומכסים בניילון נצמד - בצמוד למלבי כדי שלא יווצר קרום.

מעבירים את המלבי לקירור למשך 4 שעות לפחות.

מגישים את המלבי עם סירופ, קוקוס ובוטנים מסוכרים.

את המלבי ניתן להגיש בקערות האישיות או להפוך על צלחת לקינוח מושלם ומקושט.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00