
מרק תפוחי אדמה טבעוני
על ידי MR.vegan מרקים, מתכונים בריאים, מתכונים טבעוניים, מתכונים צמחוניים
מאז שהפכתי טבעוני גיליתי את עולם המרקים מחדש. היום אני משתף במתכון למרק תפוחי אדמה ושומר עם חלב שקדים. מרק שגם נראה יפה, וגם טעים ומשביע מאוד.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
15 דקות
45 דקות
1 שעה
- 4-6 מנות
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
נרפד 2 תבניות בנייר אפייה. נמקם את תפוחי האדמה, פרוסות הבצל וקוביות השומר על גבי התבניות בשכבה אחת, נוסיף לתבניות שמן זית, נערבב עד לציפוי כל קוביות הירקות. נפזר מעט מלח ופלפל ונכניס לתנור שחומם מראש למשך 30 דקות, כאשר לאחר 15 דקות. נהפוך את התבניות.
נרתיח 2 כוסות מים בסיר גדול ונוסיף לסיר חלב שקדים ואת הירקות הצלויים. בעזרת מוט בלנדר ידניי נרסק את המרק עד לקבלת מרקם סמיך. למעוניינים במרקם חלק יותר, ניתן להוסיף עוד נוזלים.
נעביר את הסיר לתנור על 180 מעלות למשך 18 דקות. נוספות.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











