מרק תפוחי אדמה טבעוני

על ידי MR.vegan  , , ,

מאז שהפכתי טבעוני גיליתי את עולם המרקים מחדש. היום אני משתף במתכון למרק תפוחי אדמה ושומר עם חלב שקדים. מרק שגם נראה יפה, וגם טעים ומשביע מאוד.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 15 דקות

    45 דקות

    1 שעה

  • 4-6 מנות

מצרכים למתכון

קילו תפוחי אדמה לבנים, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות

2 שומר, חתוך לקוביות קטנות

1 בצל גדול, קלוף ופרוס

4 כפות שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם

2 כוסות מים

2 כוסות חלב שקדים לא ממותק

הוראות הכנה

נחמם תנור ל-220 ממעלות.

נרפד 2 תבניות בנייר אפייה. נמקם את תפוחי האדמה, פרוסות הבצל וקוביות השומר על גבי התבניות בשכבה אחת, נוסיף לתבניות שמן זית, נערבב עד לציפוי כל קוביות הירקות. נפזר מעט מלח ופלפל ונכניס לתנור שחומם מראש למשך 30 דקות, כאשר לאחר 15 דקות. נהפוך את התבניות.

נרתיח 2 כוסות מים בסיר גדול ונוסיף לסיר חלב שקדים ואת הירקות הצלויים. בעזרת מוט בלנדר ידניי נרסק את המרק עד לקבלת מרקם סמיך. למעוניינים במרקם חלק יותר, ניתן להוסיף עוד נוזלים.

נעביר את הסיר לתנור על 180 מעלות למשך 18 דקות. נוספות.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00