אוזני המן במילוי נוטלה ואוריאו

על ידי MisterCupcake  

מיוחד לפורים! אוזני המן במילוי קצת אחר – נוטלה ואוריאו 🙂 תענוג להכין, תענוג לאכול. בתיאבון!

  • זמן עבודה: 45 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 45 דקות

    15 דקות

    1 שעה

  • 30-35 אוזני המן

מצרכים למתכון

לאזני המן:

200 גרם חמאה קרה

120 גרם אבקת סוכר (חבילה + 2 כפות)

350 גרם קמח (2.5 כוסות)

ביצה אחת

4 כפות דבש

למילוי:

4 חבילות אוריאו

8 כפות נוטלה

הוראות הכנה

נתחיל בלחתוך את החמאה לקוביות.

בקערה גדולה שמים את החמאה, קמח ואבקת הסוכר ומתחילים לערבב בידיים עד לקבלת מרקם כמו "חול".

מוסיפים את הביצה והדבש, ולשים עד לקבלת בצק אחיד.

מכסים בניילון נצמד ושמים בפריזר לחצי שעה.

בינתיים מכינים את המילוי: שמים את האוריאו בשקית ניילון, ושוברים לחתיכות קטנות בעזרת פטיש שניצל / מערוך. שופכים את הפירורים לקערה ומערבבים עם השוקולד בעזרת כפית עד שהכל מעורבב. לא להתייאש, זה לוקח זמן אבל זה כ-ל–כ-ך טעים.

כל עוד שהבצק במקפיא, נחמם תנור ל170 מעלות.

לאחר מכן מקמחים את משטח העבודה, ומרדדים את הבצק לעובי של חצי ס"מ בערך (לא צריך לקנות סרגל, פשוט שיהיה דק, סבבה? סבבה)

קורצים מהבצק עיגולים בעזרת כוס / חותכן / כל דבר יצירתי אחר, אני השתמשתי במקציף של החלב של הנספרסו כי רציתי עיגולים גדולים, אבל תזרמו

במרכז כל עיגול מניחים גוש קטן של אוריאו ונוטלה. מלקקים את האצבעות בדרך (אלא אם כן זה הולך לאורחים ואז הם יכולים לא לאהוב את זה, אז תשתדלו לעמוד בפיתוי)

סוגרים את אוזן האמן משלושת הפינות

חוזרים על הפעולה עם כל האוזניים. מניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים למשך 12-14 דקות, או עד שהאוזניים מתחילים לקבל גוון חום בקצוות.

מוציאים, מצננים על רשת, ולאחר מכן מפזרים מעל אבקת סוכר (זה טריק שעוזר להסתיר את האוזני המן המכוערים אם יצאו 🙂

בתיאבון וחג פורים שמח!!

מיסטר קאפקייק

את המתכון אפשר למצוא גם באתר של מיסטר קאפקייק בקישור:
http://www.mistercupcake.net/oreo_nutella_hamantaschen/

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00