אספרגוס מוקפץ בחומץ בלסמי

על ידי MR.vegan  , , ,

מנה ראשונה טבעונית ומאוד מעניינת, עשירה בטעמים ובמראה מלבב. היום אני משתף במתכון קל לאספרגוס מוקפץ בשמן זית ומוגש עם רוטב בלסמי משודרג.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
  • 15 דקות

    10 דקות

    25 דקות

  • 2 מנות

מצרכים למתכון

6 גבעולי אספרגוס ללא הקצוות

קערת מי קרח

1/3 כוס חומץ בלסמי

3 כפות שמן זית

1 כף חרדל דיז'ון

2 שיני שום כתושות

כפית מיץ לימון

הוראות הכנה

את האספרגוסים נחלוט במים: נרתיח בסיר מים, כאשר מגיעים לרתיחה נוסיף לסיר כפית מלח ואת האספרגוס שלמים. נחלוט את האספרגוסים במשך 3 דקות. נעביר לקערת מי קרח, להפסקת הבישול, נשרה למשך דקה אחתונסנן את המים.

נחתוך את האספרגוס לחתיכות בגודל הרצוי, נעביר למחבת עם שמן זית ושום. נקפיץ במשך 5 דקות, לא יותר, ונוציא לצלחת הגשה.

בקערה קטנה נערבב יחד בלסמי, חרדל דיז'ון ומיץ לימון. נתבל את האספרגוס ברוטב, נפזר מע מלח גס ונקשט בעוד חומץ בלסמי.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00