
דגים מטוגנים בציפוי טמפורה
על ידי המתכונים של מירי יעקב דגים, מנות ראשונות, עיקריות
מתכון לפילה דג נסיכה בציפוי טמפורה פריך שניתן להכין בכל בית. ציפוי הטמפורה שונה מעט במרקמו וקליל יותר מציפוי פירורי לחם מסורתי - הוא מתאים לכל דג וקל מאוד להכנה.
- זמן עבודה: 40 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
40 דקות
15 דקות
55 דקות
- כמות דגים לפי בחירה
מצרכים למתכון
לדג
פילטים של דג נסיכה לפי הכמות הרצויה
מיץ מלימון שלם
מלח גס
שמן לטיגון עמוק
לטמפורה
2 כוסות קמח
1/2 שקית אבקת אפייה
כף פפריקה מתוקה
כפית אבקת שום
קורט כורכום
1 - 1.5 כוסות מים
הוראות הכנה
טיפול בדג
את הדג משרים במיץ הלימון במשך חצי שעה.
שוטפים את הדג, ממליחים במלח גס ומניחים בצד.
הכנת הטמפורה
בקערה גדולה מערבבים יחדיו קמח, אבקת אפייה, פפריקה, אבקת שום וכורכום.
מחלקים את הקערה ל-2 קערות שוות.
בקערה אחת שמים כוס עד כוס וחצי מים ומערבבים היטב לקבלת תערובת דלילד אך לא יותר מידי.
מצפים את הדג בטמפורה ומטגנים
את פילה הדג טובלים קודם כל בתערובת הקמח היבשה. מצפים היטב מכל הצדדים.
מעבירים את הדג לטבילה בטמפורה (התערובת הדלילה)
מחממים שמן עמוק ומטגנים את רצועות הדג המצופות עד להזהבה.

איך מכינים גנאש שוקולד לבן לציפוי? מדריך של מקצוענים
הפתיעו את כולם עם גנאש שוקולד לבן שמרים כל קינוח לקלאסיקה של מתיקות ויצירתיות!

מקלות לחם שום ופרמז'ן
מקלות לחם עם פרמז'ן שיהפכו כל ארוחה למופלאה – פריכים מבחוץ, רכים מבפנים. קל להכנה, מושלם כתוספת או כנשנוש מהיר!
![עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]](https://www.foodisgood.co.il/wp-content/uploads/2025/03/1398258-768x479.jpg)
עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]
מדריך מצולם: עוגיות חמאה נמסות בפה עם ריבה במרכז הפרח – מתכון קלאסי, פשוט שיהפוך כל כוס תה או קפה לחוויה מתוקה במיוחד!

נשנוש מהיר: כדורי צ'יפס מטוגנים
כדורי צ'יפס ביתיים, פריכים וממכרים במיוחד! בואו ללמוד להכין את אחת המנות הכי טעימות שתכינו בחיים!

מתכון קונדיטור: פאי פקאן קלאסי
פשטידת אגוזים עם בורבון וניל שמשנה את כללי המשחק! הכינו מתכון מטורף עם קרום פריך ומלית עשירה, והפתיעו את השולחן בטעמים בלתי נשכחים!

קינוחי כוסות בסגנון כדורי רפאלו
כוסות קינוח אישי בסגנון כדורי רפאלו – מתכון מהיר, פשוט וטעים להפליא שיקח את האירוח שלכם לרמה אחרת!
היי ריקי,
תוכלי לצפות את הדג בקמח תירס שכשר לאוכלי קטניות.
כמובן שיש לטבול את הדג בביצה טרופה עם תבלינים לפני כן.
חג שמח..
ריקי
אם אני רוצה להכין דג מטוגן לפסח ,
האם קורנפלור או קמח תפוחי אדמה יכול להיות תחליף לקמח הרגיל
לא רוצה קמח מצה , תודה