
דגים מטוגנים בציפוי טמפורה
על ידי המתכונים של מירי יעקב דגים, מנות ראשונות, עיקריות
מתכון לפילה דג נסיכה בציפוי טמפורה פריך שניתן להכין בכל בית. ציפוי הטמפורה שונה מעט במרקמו וקליל יותר מציפוי פירורי לחם מסורתי - הוא מתאים לכל דג וקל מאוד להכנה.
- זמן עבודה: 40 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
-
40 דקות
15 דקות
55 דקות
- כמות דגים לפי בחירה
הוראות הכנה
טיפול בדג
את הדג משרים במיץ הלימון במשך חצי שעה.
שוטפים את הדג, ממליחים במלח גס ומניחים בצד.
הכנת הטמפורה
בקערה גדולה מערבבים יחדיו קמח, אבקת אפייה, פפריקה, אבקת שום וכורכום.
מחלקים את הקערה ל-2 קערות שוות.
בקערה אחת שמים כוס עד כוס וחצי מים ומערבבים היטב לקבלת תערובת דלילד אך לא יותר מידי.
מצפים את הדג בטמפורה ומטגנים
את פילה הדג טובלים קודם כל בתערובת הקמח היבשה. מצפים היטב מכל הצדדים.
מעבירים את הדג לטבילה בטמפורה (התערובת הדלילה)
מחממים שמן עמוק ומטגנים את רצועות הדג המצופות עד להזהבה.
שיתוף >>
2 דירוגים וחוות דעת

22/03/2015
היי ריקי,
תוכלי לצפות את הדג בקמח תירס שכשר לאוכלי קטניות.
כמובן שיש לטבול את הדג בביצה טרופה עם תבלינים לפני כן.
חג שמח..
ריקי
22/03/2015
אם אני רוצה להכין דג מטוגן לפסח ,
האם קורנפלור או קמח תפוחי אדמה יכול להיות תחליף לקמח הרגיל
לא רוצה קמח מצה , תודה

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!