
זיתים מבושלים ברוטב עגבניות חריף
על ידי Suzy Elbaz סלטים וירקות, תוספות
מנה מוצלחת שהולכת היטב לצד כל ארוחה, בעיקר ארוחה בשרית. זיתים מבושלים עם עגבניות, גמבה, פלפלים וכם טוס - הרוטב חריף אך ניתן לשליטה ע"י כמות הפלפלים. בתאבון..
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
-
20 דקות
45 דקות
1 שעה 5 דקות
הוראות הכנה
משרים את הזיתים במים רותחים עד לשימוש.
בסיר שמים את השמן עם קוביות העגבניות וכל התבלינים.
מוסיפים לסיר את השום, הגמבה והפלפל החריף.
מוסיפים גם לימון כבוש וחצי מכמות הירק הקצוץ.
מסננים את הזיתים מנוזלים ומוסיפים לסיר יחד עם שאר הירק.
מבשלים את הזיתים על אש קטנה במשך חצי שעה.
שיתוף >>