
טורטליני פטה ברוטב אורגנו וחמאת עגבניות
על ידי amihud pery פסטה ונודלס
פסטה ביתית למביני עניין - מתכון מפורט להכנת פסטה ביתית בסגנון טורטליני במילוי גבינת פטה וברוטב מעולה של אורגנו וחמאת עגבניות
- זמן עבודה: 40 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
-
40 דקות
20 דקות
1 שעה
הוראות הכנה
הכנת בצק פסטה ביתית
את כל חומרי בטורטליני לשים היטב עד לקבלת בצק אחיד.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.
הכנת מילוי פטה
בקערה מניחים את כל מצרכי המילוי ובעזרת מזלג מועכים את הגבינה ומערבבים היטב.
הכנת חמאת עגבניות
מחממים היטב את השמן בסיר גבוה, מוסיפים את העגבניות, מלח, סוכר, פלפל ואורגנו ומבשלים עד שהעגבניות מתרככות.
לאחר ריכוך העגבניות טוחנים קצת עם בלנדר מוט.
לפני ההגשה מביאים לרתיחה, מכבים ומוסיפים את החמאה תוך ערבוב.
הרכבת המנה
מרדדים את בצק הטורטליני, ממלאים ויוצרים צורות (ניתן ליצור איזו צורה שבוחרים).
מקפיצים את הטורטליני במחבת עם שום, חצי עגבניה, שמן זית ותבלינים רק לכמה דקות.
מסדרים את הטורטליני על צלחת הגשה שטוחה, מרטיבים ברוטב ומגישים חם.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!