FoodisGood

שיתוף ב whatsapp


מתכון לכעכע עירקי עם חוואיג'

על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה)  ,

כשאני שומעת "סערה..., רוחות..., ממטרים..." אני ישר מכינה את עצמי.
כעכעת עיראקי אורגינל שבא לי מושלם עם כוס התה והמרמייה.
עכשיו, הסופה יכולה להגיע.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
  • 30 דקות

    15 דקות

    45 דקות

  • 20 כעכעת עירקי

מצרכים למתכון

3.5 כוסות קמח

1+1/4 כוסות מים

כף וחצי שמרים

שליש כוס שמן

שליש כוס סוכר

כף גדושה חוואיג' לחאפייה (!!)

ביצה M

הוראות הכנה

ללוש את חומרי הבצק לבצק רך וגמיש.

לכסות בניילון ולהתפיח חצי שעה.

לחלק ל- 20 כדורים שווים ושוב לכסות בניילון ולהתפיח הפעם שעה.

לעשות נקניק ולסגור כל נקניק לעיגול עם חור גדול באמצע.

לאפות 10-15 דק' בתנור שחומם מראש ל180 מעלות.

אולי יעניין אותך...

2 דירוגים וחוות דעת

הלן

לא מיכל זה נקרא חוויאג לאפיה בחנות תבלינים אפשר גם רק 100 גרם לא חייבים הרבה ושמים במקרר

מיכל

חוויאג' למרק זה אותו תבלין? אם לא אז אפשר לשים חוויאג' למרק?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.