מתכון לכעכע עירקי עם חוואיג’

על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה)  ,

כשאני שומעת "סערה..., רוחות..., ממטרים..." אני ישר מכינה את עצמי.
כעכעת עיראקי אורגינל שבא לי מושלם עם כוס התה והמרמייה.
עכשיו, הסופה יכולה להגיע.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
  • 30 דקות

    15 דקות

    45 דקות

  • 20 כעכעת עירקי

מצרכים למתכון

3.5 כוסות קמח

1+1/4 כוסות מים

כף וחצי שמרים

שליש כוס שמן

שליש כוס סוכר

כף גדושה חוואיג' לחאפייה (!!)

ביצה M

הוראות הכנה

ללוש את חומרי הבצק לבצק רך וגמיש.

לכסות בניילון ולהתפיח חצי שעה.

לחלק ל- 20 כדורים שווים ושוב לכסות בניילון ולהתפיח הפעם שעה.

לעשות נקניק ולסגור כל נקניק לעיגול עם חור גדול באמצע.

לאפות 10-15 דק' בתנור שחומם מראש ל180 מעלות.

שתפו את המתכון >>

2 דירוגים וחוות דעת

הלן

27/08/2017

לא מיכל זה נקרא חוויאג לאפיה בחנות תבלינים אפשר גם רק 100 גרם לא חייבים הרבה ושמים במקרר

מיכל

03/01/2017

חוויאג’ למרק זה אותו תבלין? אם לא אז אפשר לשים חוויאג’ למרק?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00