
מתכון לכעכע עירקי עם חוואיג'
על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה) לחם ומאפים, עוגיות
כשאני שומעת "סערה..., רוחות..., ממטרים..." אני ישר מכינה את עצמי.
כעכעת עיראקי אורגינל שבא לי מושלם עם כוס התה והמרמייה.
עכשיו, הסופה יכולה להגיע.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
30 דקות
15 דקות
45 דקות
- 20 כעכעת עירקי
מצרכים למתכון
3.5 כוסות קמח
1+1/4 כוסות מים
כף וחצי שמרים
שליש כוס שמן
שליש כוס סוכר
כף גדושה חוואיג' לחאפייה (!!)
ביצה M
2 דירוגים וחוות דעת
הלן
לא מיכל זה נקרא חוויאג לאפיה בחנות תבלינים אפשר גם רק 100 גרם לא חייבים הרבה ושמים במקרר
מיכל
חוויאג' למרק זה אותו תבלין? אם לא אז אפשר לשים חוויאג' למרק?