מטבוחה שרופה מיוחדת

על ידי amihud pery  

מתכון למטבוחה קצת שונה מהמטבוחה המרוקאית הרגילה - את הירקות קודם צולים בתנור ורק אז מבשלים את המטבוחה על האש. בעצם נוצרת מן מטבוחה שרופה עם טעם עמוק נהדר.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 2 שעות 10 דקות
  • 30 דקות

    1 שעה 40 דקות

    2 שעות 10 דקות

מצרכים למתכון

3 עגבניות קלופות

2 פלפלים אדומים חצויים

1 בצל קלוף חצוי

1/4 כוס שמן

כף פפריקה אדומה מתוקה

פלפל חריף (אופציה)

הוראות הכנה

לשים את העגבניות עם הפלפלים והבצל בתבנית ולצקת מעל שמן זית.

להכניס לתנוק על 180 מעלות למשך 40 דקות.

לאחר צלייה בתנור: לפלפלים מורידים את הקליפה בזהירות וקוצצים יחד עם הבצל.

בסיר מחממים היטב שמן, מוסיפים כף פפריקה מתוקה ומוסיפים את הירקות.

מביאים לרתיחה ומנמיכים, מבשלים עד שהרוטב מצטמצם ונוצרת מטבוחה.

מתקנים טעמים, מי שרוצה כמובן יכול להוסיף גם פלפל חריף.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00