
מרק גספצ'ו אדום קל להכנה
על ידי חניל'ה שלי מנות ראשונות, מרקים
מתכון קל למרק גספצ'ו פרווה. מרק עשיר בטעמים עם דלורית, גזר ותפוחי עץ. את המרק מומלץ לאכול קר או פושר.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
-
30 דקות
20 דקות
50 דקות
- סיר מרק
הוראות הכנה
את הדלורית חותכים לרבעים, מסירים גרעינים ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה יחד עם הגזר חתוך לקוביות. משמנים מעט ומכניסים לתנור חם על 180 מעלות למשך 10 דקות.
בסיר גדול מקפיצים עם מעט שמן את קוביות הדלורית ופרוסות הגזר, מוסיפים בצל קצוץ ושום כתוש ומטגנים כ- 2 דקות.
מוסיפים את ציר המרק ושאר מרכיבי הגספצ'ו, מביאים לרתיחה ומבשלים עוד 2 דקות.
מסירים מהאד ומרסקים את המרק עם מוט בלנדר ידני עד למרקם חלק ואחיד בלי גושים (מי שרוצה יכול לרסק את המרק במעבד מזון ב-2 שלבים).
מצננים את המרק היטב ומגישים רק בתוספת פלפל שחור גרוס כקישוט.
שיתוף >>
1 דירוגים וחוות דעת
שרון
21/09/2015
זמן בישול ואפיה ביחד רק 14 דקות?

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!