מתכון לסחוג אדום תוצרת בית
על ידי ליאת קאדר ממרחים רטבים וריבות
אין כמו סחוג חריף ביתי מפלפלים טריים. מתכון בטוח לסחוג אדום תוצרת בית בצבע וטעם מעולה, מושלם עם ג'חנון ועוד המון מנות..
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
20 דקות
10 דקות
30 דקות
מצרכים למתכון
10 יח' פלפלים חריפים אדומים טריים
10 שיני שום טרי
מלח שמן
1/4 כפית כמון
כף גדושה פפריקה מתוקה
הוראות הכנה
את הפלפלים האדומים והשום טוחנים במג'ימיקס.
מוסיפים 3 כפות שמן וטוחנים בשנית.
מעבירים את הסחוג לסיר ומבשלים על הגז עד לצמצום הנוזלים, בישול של כ-7 דקות, תוך כדי ערבוב.
לקראת סיום מוסיפים לסחוג פפריקה מתוקה, מלח וכמון, מערבבים ומסירים מהגז.
מצננים את הסחוג לחלוטין, מעבירים לקופסאות עם מכסה, מכסים בשכבת שמן ולמקרר.
את הסחוג ניתן להקפיא בקופסאות אטומות ולשמור להרבה מאוד זמן.