FoodisGood

סלט כרוב עם אגוזים וחמוציות

על ידי אילנית בניזרי  

סלט כרוב משודרג עם כל טוב - נוסיף לסלט מבחר פצוחים קלויים, אגוזי מלך וחמוציות, נתבל, נערבב ונגיש. סלט מעולה לאירוח ומתאים לכל ארוחה.

  • זמן עבודה: 25 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 25 דקות

    5 דקות

    30 דקות

  • סלט בינוני
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email

מצרכים למתכון

חצי כרוב לבן

ראש סלרי

חופן חמוציות

חופן קשיו

חופן אגוזי מלך

חופן שומשום

חופן שקדים חצויים

לתיבול

מעט שמן

רבע כוס חומץ

כף סוכר

מעט מלח

מעט פלפל שחור

הוראות הכנה

ראשית נקלה את הפיצוחים (בלי האגוזי מלך) על מחבת עם מעט שמן עד להזהבה קלה, את האגוזים לא נקלה אלא נוסיף לסלט בסוף.

נחתוך כרוב לבן לרצועות דקות.

את ראש הסלרי נחתוך לקוביות קטנות.

נניח את הכרוב והסלרי בקערה ונתבל במעט מלח, פלפל שחור גרוס, מעט שמן, רבע כוס חומץ וכף סוכר - לערבב היטב עם הידיים.

נוסיף לקערת הסלט את הפיצוחים הקלויים והחמוציות (עדיין לא להוסיף את האגוזים).

נערבב היטב ונסדר את אגוזי המלך מעל לסלט.

10 דירוגים וחוות דעת

שרית

סלט כרוב נפלא!!!
תודה רבה

רחל בן שושן

ניראה מעולה ובריא תודה

חלי כהן

מ-ע-ו-ל-ה !!!!
תודה אילנית

יוליה

בריא ונראה מעולה

ירדנה

מעולה!

Shola Meshulami

נראה מעולה, טעים ומזמין

עירית כהן

מעולה!

אילנית בניזרי

הכוונה לראש של הסלרי עלים (של הכרפס)

זהבה

האם הכוונה לשורש של הסלרי או לגבעולים של סלרי אמריקאי ?

רמה

מתכונים לשבת ולכל השנה אני אחת מאלה שלא יודעות לבשל תודה

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.