מתכון לסלט קישואים מבושלים

על ידי המתכונים של תמר מאיר טבקמן  , ,

מתכון לסלט קישואים מבושל פשוט, קל ומוצלח. סלט הקישואים שסבא שלי אהב. מומלץ להגיש פושר לצד לחם טרי. בתאבון..

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

    30 דקות

מצרכים למתכון

שני בצלים קצוצים

שלושה ארבעה קישואים

מלח ופלפל

2 ביצים

שמן לטיגון

הוראות הכנה

את שני הבצלים מטגנים במחבת עש שמשחימים מעט.

בינתיים מגרדים קישורים בפומפייה על הצד הגס.

מוסיפים את הקישואים למחבת הבצלים ומטגנים עד שהכל משחים רק מעט.

מוסיפים למחבת מלח ופלפל וגם 2 ביצים.

מערבבים היטב עד שהביצים נבלעות לכמרי.

מגישים את הסלט פושר ונהנים.

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

שרה אנגל

28/05/2018

זהו מאכל – לא סלט שאמא שלי הכינה תמיד בשנות החמישים והשישים והוסיפה לו גם שמיר קצוץ וערבבה היטב עד שהביצים היתייבשו והיגישה אותו חם עם המול לחם… זה היה מאכל שמאוד אהבתי ועד היום אני מכינה אותו. כי זה לא עבודה קשה ומתבשל אחת שתיים וטוב לימים חמים כשמתעצלים לבשל משהו כבד.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00