Refresh

This website www.foodisgood.co.il/recipe/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%A1%D7%9C%D7%98-%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%97%D7%99-%D7%90%D7%93%D7%9E%D7%94-%D7%A7%D7%A8/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

סלט תפוחי אדמה קר ברוטב ויניגרט

על ידי meravyonae  , ,

מתכון קל ומשביע לסלט תפוחי אדמה קר ברוטב ויניגרט.
מוגש עם פטרוזיליה וכמון למי שאוהב
בתאבון..

  • זמן עבודה: 25 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 25 דקות

    15 דקות

    40 דקות

  • 4 אנשים

מצרכים למתכון

קילו תפוחי אדמה

1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה דק

רבע בצל סגול קצוץ דק

1.5 כפות חומץ

2 כפות שמן זית

1 כף מיונז

מלח ופלפל לפי הטעם

1/2 כפית כמון

הוראות הכנה

קולפת את תפוחי האדמה וחותכת לקוביות קטנות בגודל שווה. מניחה את קוביות תפוחי האדמה בקערת מים במשך רבע שעה.

מרתיחה מים בסיר עמוק, ברגע שהמים מגיעים לרתיחה מוסיפה לסיר כף מלח ואת קוביות תפוחי האדמה, מביאה לרתיחה ומנמיכה ללהבה בינונית.

מבשלת את תפוחי האדמה כ- 12 דקות, או עד לחצי ריכוך - תפוחי האדמה לא צריכים להיות רכים מידי, רק מוכנים.

מסננת את הנזלים וישר מעבירה את תפוחי האדמה לקערה ומכסה אותם במים קרים, משאירה אותם בקערה במשך דקה ואז מסננת שוב. ממתינה עד לקירור מוחלט.

קוצצת בצל לבן ופטרוזיליה מאוד דק ומוסיפה לקערה.

בקערה קטנה נפרדת מערבבת חומץ, שמן זית, מיונז, מלח ופלפל.

שופכת את הרוטב על גבי תפוחי האדמה ומערבבת בעדינות. מפזרת מעט כמון (רק למי שאוהב)

ממתינה 15 דקות ומגישה קר.

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן