
סמבוסק חומוס עירקי מנצח
על ידי amihud pery לחם ומאפים
מתכון מנצח לסמבוסק חומוס מהעדה העירקית. כל השלבים להכנת סמבוסק חומוס מוצלח במיוחד - הכנת הבצק, המילוי והרכבה וטיגון הסמבוסק. בתאבון..
- זמן עבודה: 1 שעה
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 45 דקות
1 שעה
45 דקות
1 שעה 45 דקות
- 18 סמבוסקים
הוראות הכנה
הכנת המילוי
את החומוס טוחנים למרקם גס ומעבירים לקערה.
מוסיפים לחומוס הטחון את שאר המרכיבים ולשים לתערובת אחידה.
טועמים את תערובת החומוס ואם צריך, במידה והתערובת יבשה, מוסיפים שמן זית.
הכנת בצק הסמבוסק
את כל מצרכי הסמבוסק לשים במיקסם עד לקבלת בצק אחיד.
מעבירים את הבצק לקערה, עוטפים בניילון נצמד ומתפיחים במשך שעה בטמפרטורת החדר (או התפחה ללילה שלם במקרר)
הרכבה וטיגון
לאחר התפחה, מחלקים את הבצק ל 18 כדורים.
כל כדור מרדדים וממלאים בתערובת החומוס.
סוגרים היטב לצורת סמבוסק ומהדקים כדי שלא ייפתח בטיגון.
מטגנים את הסמבוסק הממולאים בשמן עמוק בטמפ' של 175 מעלות עד להשחמה משני הצדדים.
שתפו את המתכון >>
קטגוריות מתכונים:
0 דירוגים וחוות דעת
