
עוגיות סהרוני בוטנים עם שוקולד (פרווה)
על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון עוגיות
מתכון לעוגיות שמתפצחות בפה עם טעם נהדר. עוגיות סהרונים פרווה שונות ומיוחדות שמתאימות לאירוח, לקפה, לתה או סתם לנשנוש בהנאה רבה. טובלים בשוקולד לסיום ונהנים.
- זמן עבודה: 45 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
45 דקות
20 דקות
1 שעה 5 דקות
- 18 סהרוני בוטנים
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:












4 דירוגים וחוות דעת
גילה
כמות השמן לא מתאימה לכמות המצרכים היחס של השמן מול כל המצרכים גבוה מאוד ולכן העוגיות משתטחות וגם אני כמעט בטוחה אי אפשר ממש לגלגל אותן הן חלקות מידי
אתי בן שמעון
היי בנות, העוגיות יצאו מוצלחות בדיוק לפי המתכון שנתתי כאן.
העצה שלי – חייבים לעשות ולמדוד מדוייק לפי המתכון, אחרת משו משתבש.
שרית לוי
שלום רב,
העוגיות נראות טעימות אך… גם לי הן השתטחו באפיה.
אורלי
למה כשהכנסתי לתנור הן השתטחו לגמרי?