
עוגיות סהרוני בוטנים עם שוקולד (פרווה)
על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון עוגיות
מתכון לעוגיות שמתפצחות בפה עם טעם נהדר. עוגיות סהרונים פרווה שונות ומיוחדות שמתאימות לאירוח, לקפה, לתה או סתם לנשנוש בהנאה רבה. טובלים בשוקולד לסיום ונהנים.
- זמן עבודה: 45 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
-
45 דקות
20 דקות
1 שעה 5 דקות
- 18 סהרוני בוטנים
שיתוף >>
4 דירוגים וחוות דעת
גילה
05/04/2015
כמות השמן לא מתאימה לכמות המצרכים היחס של השמן מול כל המצרכים גבוה מאוד ולכן העוגיות משתטחות וגם אני כמעט בטוחה אי אפשר ממש לגלגל אותן הן חלקות מידי
אתי בן שמעון
03/03/2015
היי בנות, העוגיות יצאו מוצלחות בדיוק לפי המתכון שנתתי כאן.
העצה שלי – חייבים לעשות ולמדוד מדוייק לפי המתכון, אחרת משו משתבש.
שרית לוי
03/03/2015
שלום רב,
העוגיות נראות טעימות אך… גם לי הן השתטחו באפיה.
אורלי
01/03/2015
למה כשהכנסתי לתנור הן השתטחו לגמרי?

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!