עוגיות לימון פריכות וממכרות

על ידי Marcia Abramovich  

מתכון מעולה לעוגיות לימון פריכות וממכרות שהכי כיף לנשנש ליד הקפה. עוגיות בניחוח לימון ווניל מרענן שכל אחד יכול להכין והטעם מושלם!

  • זמן עבודה: 25 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 25 דקות

    15 דקות

    40 דקות

מצרכים למתכון

150 גרם חמאה בטמפ' החדר

1/3 כוס סוכר

גרידה מחצי לימון

2.5 כפות מיץ לימון סחוט טרי

כף תמצית וניל

3/4 1 כוסות + 2 כפות קמח לבן

2 כפות קורנפלור

קורט מלח גס

אבקת סוכר מעל לעוגיות

הוראות הכנה

את החמאה והסוכר מקציפים יחדיו עד לקבלת קרם רך.

מוסיפים לקרם את גרידת הלימון ומיץ לימון ומקציפים עוד טיפה.

בקערה נפרדת מערבבים קמח, קורנפלור ומלח.

מאחדים את 2 הקערות ע"י שפיכת קערת הקמח אל קערת הקרם ומקפלים בתנועות קיפול עדינות.

מפעילים את המיקסר ומקציפים מעט רק עד לקבלת בצק חלק.

מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים ומכל חלק יוצרים גליל בצק ארוך בקוטר של 3 ס"מ.

עוטפים את 2 הגלילים בנייר אפייה ומניחים במקרר לשעה.

בינתיים מחממים תנור ל-180 מעלות, מרפדית תבנית בנייר אפייה.

פותחים את גלילי העוגיות וחותכים "פרוסות".

מסדרים את העוגיות על התבנית ומשאירים בין כל עוגייה מרווח קטן.

אופים במשך 13 דקות או עד שהעוגיות משחימות מעט בקצוות

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00