
עוגיות לימון פריכות וממכרות
על ידי Marcia Abramovich עוגיות
מתכון מעולה לעוגיות לימון פריכות וממכרות שהכי כיף לנשנש ליד הקפה. עוגיות בניחוח לימון ווניל מרענן שכל אחד יכול להכין והטעם מושלם!
- זמן עבודה: 25 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
-
25 דקות
15 דקות
40 דקות
הוראות הכנה
את החמאה והסוכר מקציפים יחדיו עד לקבלת קרם רך.
מוסיפים לקרם את גרידת הלימון ומיץ לימון ומקציפים עוד טיפה.
בקערה נפרדת מערבבים קמח, קורנפלור ומלח.
מאחדים את 2 הקערות ע"י שפיכת קערת הקמח אל קערת הקרם ומקפלים בתנועות קיפול עדינות.
מפעילים את המיקסר ומקציפים מעט רק עד לקבלת בצק חלק.
מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים ומכל חלק יוצרים גליל בצק ארוך בקוטר של 3 ס"מ.
עוטפים את 2 הגלילים בנייר אפייה ומניחים במקרר לשעה.
בינתיים מחממים תנור ל-180 מעלות, מרפדית תבנית בנייר אפייה.
פותחים את גלילי העוגיות וחותכים "פרוסות".
מסדרים את העוגיות על התבנית ומשאירים בין כל עוגייה מרווח קטן.
אופים במשך 13 דקות או עד שהעוגיות משחימות מעט בקצוות
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!