
עוגיות עבאדי מלוחות-מתוקות (כעכים)
על ידי אילנית בניזרי מתכונים קלים, עוגיות
מתכון קל, מהיר ופשוט לעוגיות עבאדי מלוחות / מתוקות בהכנה ביתית - עוגיות מעולות ליד התה, מלאות בשומשום ומשלבות את טעם המתוק מלוח בצורה מושלמת! חצי שעה ויש לכם עוגיות מדהימות!
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
-
15 דקות
15 דקות
30 דקות
- כ-30 עוגיות עבאדי
הוראות הכנה
מערבבים את כל חומרי העוגיות וישר מתחילים לעבוד, מעבדים לבצק נוח מאוד.
מבצק העוגיות יוצרים כדורים קטנים בגודל כדור פינג פונג ומגלגלים לנקניק וסוגרים קצוות (ממש כמו צורת עוגיות עבאדי).
כל עיגול לטבול תחילה בביצה ולאחר מכן בשומשום, מי שלא אוהב המון שומשום יכול לטבול רק את החלק העליון של העוגייה.
מסדרים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור על חום של חום 180 כ- 15 דקות.
שימו לב - טעם העוגיות משלב מתיקות ומליחות נפלאה! למעוניינים בכעכים מלוחים ניתן להוריד את סוכר הוניל ואת הסוכר הרגיל.
שיתוף >>
11 דירוגים וחוות דעת
ח
08/08/2017
האם אפשר לשים שמן קנולה במקום מרגרינה?

18/06/2017
היי יסכה,
השומשום נהדר לעוגיות הללו אבל אם אין לך תוכלי לשים זעתר / קצח / פפריקה ועוד.. כל מה שנראה לך שתאהבי 🙂
יסכה
11/06/2017
העוגיות טעימות מאוד אך לא היה לי שומשום אז שמתי רק ביצה מה אפשר לשים במקום שומשום ולא מלח גס

12/04/2016
להמרת החמאה מומלץ לשים מחמאה ולא מרגרינה.
אהא
12/04/2016
הי אפשר לשים מרגרינה במקום חמאה?
אמילי
28/12/2015
עוגיות מדהימות!! ובכלי הנכון נשמרות להמון זמן פריכות וטעימות

14/11/2015
היי הדסה,
כן, העוגיות יוצאות פריכות.
הדסה
10/11/2015
ערב טוב,
רציתי לדעת האם העוגיות יוצאות קשות ופריכות?
תודה מראש 🙂
Refael Sela
29/09/2015
למה מרגרינה ?
אירית
01/07/2015
ואווו כרגע הכנתי את עוגיות עבאדי!!! מאוד טעים! הטעם מלוח עם המתוק שילוב מנצח!!! תודה☺☺☺
פנינה
21/06/2015
המבחר של העוגיות רעיון מדליק לא שברת את ראש מרוכז במקום אחד מעולה