עוגת גבינה אפויה עם שוקולד לבן, קוקוס ולוטוס

על ידי המתכונים של אורנה ועלני  

המתכון של אורנה ועלני לעוגת גבינה אפויה משודרגת בשילוב של שוקולד לבן, קוקוס ולוטוס - עוגה מעולה לאירוח ובמיוחד לשבת! שילוב שמגרה את כל החושים.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 10 דקות
  • 30 דקות

    40 דקות

    1 שעה 10 דקות

  • תבנית 26

מצרכים למתכון

לעוגת גבינה וקוקוס

5 ביצים

1 כוס סוכר

1/2 כוס שמן

2 גביעי גבינה 5%

1 גביע שמנת חמוצה

3/4 כוס קמח תופח

1/2 כוס פודינג וניל

1 כוס קוקוס

8 ביסקוויטים לוטוס שבורים גס

לציפוי לוטוס

200 גרם שוקולד לבן

גביע שמנת מתוקה

חצי כוס ממרח לוטוס

הוראות הכנה

להקציף 5 חלבונים + 1 כוס סוכר. תוך כדי הקצפה להוסיף חלמונים ושמן.

בתנועות קיפול להוסיף גבינה ושמנת חמוצה עד למרקם חלק.

להוסיף חומרים יבשים בתנועות קיפול.

לבסוף - להוסיף את שברי עוגיות הלוטוס לבלילת העוגה.

לצקת את בלילת העוגה לבתנית 26 ולאפות ב160 מעלות עד להזהבה.

לנצן את העוגה היטב.

להמיס יחדיו את כל מצרכי הציפוי ולערבב עד לאיחוד.

לשפוך את ציפוי הלוטוס על העוגה הקרה ולקשט כיד הדמיון.

שתפו את המתכון >>

29 דירוגים וחוות דעת

קרן

25/05/2017

האם אפשר להחליף את הקמח בקורנפלור ובכמה?

ליעד

12/02/2017

הכנתי יצאה מצויינת . הייתי שמה בציפוי רק כף אחת לוטוס.
הכנתי גם עם אוריאו אותו עקרון טעימה ליגה !

foodisgood

30/11/2016

היי שרה,
אם יש לך ביצים L השתמשי רק ב-4

שרה

30/11/2016

שרה
היי.. אם משתמשים בביצים L בכל זאת 5 ביצים או פחות?

foodisgood

27/06/2016

היי מרים,
יש להקציף את החלבונים עד לקבלת קצף אוורירי ותפוח.
בהחלט ניתן להכין את העוגה בלי ממרח לוטוס.
בהצלחה 🙂

מרים

26/06/2016

כמה זמן להקציף בהתחלה את החלבונים והסוכר?

מרים

26/06/2016

כמה זמן יש להקציף את החלבונים והסוכר? עד שנהיה קצף לבן אחיד?? או שזה לא משנה???? אשמח לתשובה בקרוב אני ממש רוצה להכין עכשיו.
2. אין לי ממרח לוטוס
.אפשר לעשות רק עם שוקולד לבן ושמנת מתוקה? תודה

foodisgood

05/06/2016

היי ויקי,
ניתן שמור את העוגה במקרר בין 3-4 ימים.

ויקי

24/05/2016

היי האם ניתן להקפיא ולהפשיר לילה לפני הגשה ?

תהילה.

19/05/2016

צהריים טובים אני הכנתי את העוגה .היא מאוד גבוהה. אבל ברגע שהוצאתי אותה היא נפלה בגובה שלה. אז מה עושים. היא הייתה מאוד יפה .עד הרגע שהוצאתי אותה .זה מבעס. חבל .היא כבר לא יפה כמו שהיא הייתה.

רומי

15/05/2016

הכנתי, עוגה מעלפת וטעימה..חוסלה תוך דקות!!!
מה שכן, לגבי הציפוי לעוגה, בכמות שפרסמת זה יכל להספיק בכייף ל2 ציפויים. אז הייתי מורידה את הכמות לחצי 🙂

טילטול

12/05/2016

מה זה חצי כוס פודינג?
פודינג מגיע בחבילה עם שקית שבה יש את אבקת הפודינג. פשוט להוסיף שקית אחת?

נטלי

08/05/2016

בכמה מעלות יש לאפות את העוגה?

foodisgood

05/03/2016

היי ניקה,
אופים את העוגה בתנור חם.

ניקה

29/02/2016

הי.
האם צריך לחמם את התנור לפני הכנסת תבנית?

הדר

07/02/2016

הכנתי עם מעט שינויים- חצי כוס קמח וחצי (אפילו קצת פחות) כוס סוכר, חצי שקית אבקת אפייה.
חילקתי לשתי תבניות אינגליש קייק, יצאה עוגה גבוהה ויפה.
לציפוי הלוטוס – אפשר גם לחמם אותו מעט במיקרו ולמרוח על העוגה כשהיא צוננת.
בגדול – עוגה מעלפת, נימוחה ומרשימה! מהעוגות שכיף להכין וכיף ולקבל עליהן מחמאות!

היי

03/12/2015

היי, אשמח לדעת אם מישהי/ו הכין את העוגה!? ואיך היא יצאה…

foodisgood

06/11/2015

היי הילה,
הכוונה לאבקת פודינג וניל

foodisgood

06/11/2015

היי Amoyal,
להמרת קמח תופח בקמח + אבקת אפייה יש להוסיף 3/4 כפית אבקת אפייה.

הילה

06/11/2015

מה הכוונה לחצי כוס פודינג וניל?
חצי כוס אבקה או פודינג מוכן?

Amoyal

05/11/2015

אין לי קמח תופח אני צריכה לשים כמה אבקת אפי?

foodisgood

11/08/2015

היי שיר, הכוונה במתכון היא ל-500 גר’ גבינה. בכל גביע – 250 גר’

שיר

11/08/2015

הכוונה היא לקילו גבינה או 500 גר?

foodisgood

06/08/2015

היי תהילה, את הציפוי מכינים כך:
לקערת מיקרוגל או בבן מארי ממיסים את השוקולד הלבן והשמנת מתוקה.
מוסיפים את הלוטוס ומערבבים היטב לתערובת אחידה ללא גושים.
שופכים את הציפוי על העוגה באופן אחיד.
בהצלחה 🙂

תהילה

05/08/2015

היי העוגה נראית טעימה מאווד רוצה לנסות לפני רק מבררת לגבי הציפוי לא הבנתי איך מכינים?

Shola Meshulami

03/07/2015

גם אופה גם יפה וטובה, אין על מתכונים שלך

foodisgood

01/05/2015

היי לאה,
מדובר בקמח תופח ולכן אין צורך להוסיף אבקת אפייה.
העוגה צריכה להיות בתנור עד להזהבה, בין שעה לשעה ורבע אפייה, תלוי בתנור.
אין צורך לשים תבנית עם מים בתחתית אבל זה בהחלט אפשרי.

לאה

01/05/2015

כמה זמן העוגה צריכה להיות בתנור. לא צריך להשים תבנית עם מים מתחת?

לאה

01/05/2015

לא חסר אבקת אפיה?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00