
עוגת גבינה אפויה עם שוקולד לבן, קוקוס ולוטוס
על ידי המתכונים של אורנה ועלני עוגות
המתכון של אורנה ועלני לעוגת גבינה אפויה משודרגת בשילוב של שוקולד לבן, קוקוס ולוטוס - עוגה מעולה לאירוח ובמיוחד לשבת! שילוב שמגרה את כל החושים.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 10 דקות
-
30 דקות
40 דקות
1 שעה 10 דקות
- תבנית 26
הוראות הכנה
להקציף 5 חלבונים + 1 כוס סוכר. תוך כדי הקצפה להוסיף חלמונים ושמן.
בתנועות קיפול להוסיף גבינה ושמנת חמוצה עד למרקם חלק.
להוסיף חומרים יבשים בתנועות קיפול.
לבסוף - להוסיף את שברי עוגיות הלוטוס לבלילת העוגה.
לצקת את בלילת העוגה לבתנית 26 ולאפות ב160 מעלות עד להזהבה.
שיתוף >>
31 דירוגים וחוות דעת
המלכה
27/06/2020
לאה שבת שלום,
עוגה קלה להכנה וטעימה בטירוף, עוגת גבינה הכי טעימה שאכלתי
חן
10/06/2019
עשיתי בלי עוגיות לוטוס ובמקום ממרח לוטוס שמתי ממרח פסק זמן חלבי, יצא עוגה מושלמת ברמות אחרות!!!!!
הייתי מורידה את כמות השמנת לחצי מיכל ואת השוקולד הלבן רק ל100 גרם.
כל הכבוד עוגה מושלמת!!
קרן
25/05/2017
האם אפשר להחליף את הקמח בקורנפלור ובכמה?
ליעד
12/02/2017
הכנתי יצאה מצויינת . הייתי שמה בציפוי רק כף אחת לוטוס.
הכנתי גם עם אוריאו אותו עקרון טעימה ליגה !

30/11/2016
היי שרה,
אם יש לך ביצים L השתמשי רק ב-4
שרה
30/11/2016
שרה
היי.. אם משתמשים בביצים L בכל זאת 5 ביצים או פחות?

27/06/2016
היי מרים,
יש להקציף את החלבונים עד לקבלת קצף אוורירי ותפוח.
בהחלט ניתן להכין את העוגה בלי ממרח לוטוס.
בהצלחה 🙂
מרים
26/06/2016
כמה זמן להקציף בהתחלה את החלבונים והסוכר?
מרים
26/06/2016
כמה זמן יש להקציף את החלבונים והסוכר? עד שנהיה קצף לבן אחיד?? או שזה לא משנה???? אשמח לתשובה בקרוב אני ממש רוצה להכין עכשיו.
2. אין לי ממרח לוטוס
.אפשר לעשות רק עם שוקולד לבן ושמנת מתוקה? תודה

05/06/2016
היי ויקי,
ניתן שמור את העוגה במקרר בין 3-4 ימים.
ויקי
24/05/2016
היי האם ניתן להקפיא ולהפשיר לילה לפני הגשה ?
תהילה.
19/05/2016
צהריים טובים אני הכנתי את העוגה .היא מאוד גבוהה. אבל ברגע שהוצאתי אותה היא נפלה בגובה שלה. אז מה עושים. היא הייתה מאוד יפה .עד הרגע שהוצאתי אותה .זה מבעס. חבל .היא כבר לא יפה כמו שהיא הייתה.
רומי
15/05/2016
הכנתי, עוגה מעלפת וטעימה..חוסלה תוך דקות!!!
מה שכן, לגבי הציפוי לעוגה, בכמות שפרסמת זה יכל להספיק בכייף ל2 ציפויים. אז הייתי מורידה את הכמות לחצי 🙂
טילטול
12/05/2016
מה זה חצי כוס פודינג?
פודינג מגיע בחבילה עם שקית שבה יש את אבקת הפודינג. פשוט להוסיף שקית אחת?
נטלי
08/05/2016
בכמה מעלות יש לאפות את העוגה?

05/03/2016
היי ניקה,
אופים את העוגה בתנור חם.
ניקה
29/02/2016
הי.
האם צריך לחמם את התנור לפני הכנסת תבנית?
הדר
07/02/2016
הכנתי עם מעט שינויים- חצי כוס קמח וחצי (אפילו קצת פחות) כוס סוכר, חצי שקית אבקת אפייה.
חילקתי לשתי תבניות אינגליש קייק, יצאה עוגה גבוהה ויפה.
לציפוי הלוטוס – אפשר גם לחמם אותו מעט במיקרו ולמרוח על העוגה כשהיא צוננת.
בגדול – עוגה מעלפת, נימוחה ומרשימה! מהעוגות שכיף להכין וכיף ולקבל עליהן מחמאות!
היי
03/12/2015
היי, אשמח לדעת אם מישהי/ו הכין את העוגה!? ואיך היא יצאה…

06/11/2015
היי הילה,
הכוונה לאבקת פודינג וניל

06/11/2015
היי Amoyal,
להמרת קמח תופח בקמח + אבקת אפייה יש להוסיף 3/4 כפית אבקת אפייה.
הילה
06/11/2015
מה הכוונה לחצי כוס פודינג וניל?
חצי כוס אבקה או פודינג מוכן?
Amoyal
05/11/2015
אין לי קמח תופח אני צריכה לשים כמה אבקת אפי?

11/08/2015
היי שיר, הכוונה במתכון היא ל-500 גר' גבינה. בכל גביע – 250 גר'
שיר
11/08/2015
הכוונה היא לקילו גבינה או 500 גר?

06/08/2015
היי תהילה, את הציפוי מכינים כך:
לקערת מיקרוגל או בבן מארי ממיסים את השוקולד הלבן והשמנת מתוקה.
מוסיפים את הלוטוס ומערבבים היטב לתערובת אחידה ללא גושים.
שופכים את הציפוי על העוגה באופן אחיד.
בהצלחה 🙂
תהילה
05/08/2015
היי העוגה נראית טעימה מאווד רוצה לנסות לפני רק מבררת לגבי הציפוי לא הבנתי איך מכינים?
Shola Meshulami
03/07/2015
גם אופה גם יפה וטובה, אין על מתכונים שלך

01/05/2015
היי לאה,
מדובר בקמח תופח ולכן אין צורך להוסיף אבקת אפייה.
העוגה צריכה להיות בתנור עד להזהבה, בין שעה לשעה ורבע אפייה, תלוי בתנור.
אין צורך לשים תבנית עם מים בתחתית אבל זה בהחלט אפשרי.
לאה
01/05/2015
כמה זמן העוגה צריכה להיות בתנור. לא צריך להשים תבנית עם מים מתחת?
לאה
01/05/2015
לא חסר אבקת אפיה?

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!