
עוגת גבינה קרה בטעם תות
על ידי אילנית בניזרי עוגות
מתכון קל וטעים מאוד לעוגת גבינה קרה עם תותים טריים. עוגת גבינה מיוחדת בטעם תות, מוצלחת במיוחד עם שכבות ביסקוויטים, שכבת ג'לי תות וקישוטי תותים טריים. פשוט מעדן.
- זמן עבודה: 35 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
35 דקות
35 דקות
- תבנית עגולה או מרובעת
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
להקציף שמנת מתוקה כמה דקות להוסיף את החלב תוך כדי הקצפה ואת הפודינג ולהמשיך להקציף עד לקצף יציב.
להנמיך מהירות ולהוסיף את הגבינה, השמנת חמוצה והריבה ולהמשיך להקציף עד לאיחוד.
בתבנית עגולה או מרובעת נסדר שכבת ביסקוויטים טבולים בחלב, נמרח שכבה מחצי הקרם, שוב שכבת ביסקוויטים ומעליהם שארית הקרם.
נחתוך תותי שדה ונניח על העוגה.
נכין ג'לי תות לפי הוראות ההכנה שעל האריזה ונשפוך מעל לעוגה.
להכניס להקפאה לשעה ולאחר מיכן למקרר.
את הגבינה הלבה ניתן להחליף בגבינת מסקרפונה.
לא לוותר על התייצבות העוגה בהקפאה ובמקרר.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











