עוגת מרנג שקדים ואפרסקים כשרה לפסח

על ידי המתכונים של אמונה בוארון  

אם אתם מחפשים עוגה מקורית, מושקעת ומאוד יפה לכבוד חג הפסח העוגה הזאת בשבילכם! עוגת מרנג שקדים מיוחדת במינה עם אפרסקים וכל טוב. הפתיעו את האורחים בפסח הקרוב.

  • זמן עבודה: 40 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 2 שעות 40 דקות
  • 40 דקות

    2 שעות

    2 שעות 40 דקות

  • תבנית קוטר 20

מצרכים למתכון

למרנג

4 חלבונים

1 כוס סוכר

1 כוס קמח שקדים

לקרם

1 שמנת מתוקה או קצפת צמחית

1 אינסטנט פודינג וניל

לציפוי

1 קופסת שימורי אפרסק

100 גרם שקדים פרוסים קלויים

הוראות הכנה

את החלבונים מקציפים יחד עם הסוכר עד לקבלת קצף חזק.

מוסיפים לקצף את קמח השקדים ע"י תנועות קיפול.

מרפדים 2 תבניות בקוטר 20 ס"מ בנייר אפייה.

מחלקים את הקצף לשניים, כל חלק מורחים בתחתית תבנית מרופדת.

אופים את מרנג השקדים (כל אחד לחוד) בתנור חם על 120 מעלות במשך שעה. מוציאים ומקררים.

בינתיים מקציפים יחדיו את השמנת עם הפודינג וניל.

מורחים 3 כפות מקרם השמנת על בסיס מרנג אחד.

מניחים מעל לקרם את הבסיס השני.

את שאר הקרם מורחים מעל לבסיס המרנג השני וגם בדפנות.

חותכים אפרסקים לפרוסות ומסדרים אותם במעגת מעל לקרם.

מדביקים את השקדים הפרוסים לדפנות הוגה ושומרים בקירור.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00