

עוגת מרנג שקדים ואפרסקים כשרה לפסח
על ידי המתכונים של אמונה בוארון עוגות
אם אתם מחפשים עוגה מקורית, מושקעת ומאוד יפה לכבוד חג הפסח העוגה הזאת בשבילכם! עוגת מרנג שקדים מיוחדת במינה עם אפרסקים וכל טוב. הפתיעו את האורחים בפסח הקרוב.
- זמן עבודה: 40 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 2 שעות 40 דקות
40 דקות
2 שעות
2 שעות 40 דקות
- תבנית קוטר 20
הוראות הכנה
את החלבונים מקציפים יחד עם הסוכר עד לקבלת קצף חזק.
מוסיפים לקצף את קמח השקדים ע"י תנועות קיפול.
מרפדים 2 תבניות בקוטר 20 ס"מ בנייר אפייה.
מחלקים את הקצף לשניים, כל חלק מורחים בתחתית תבנית מרופדת.
אופים את מרנג השקדים (כל אחד לחוד) בתנור חם על 120 מעלות במשך שעה. מוציאים ומקררים.
בינתיים מקציפים יחדיו את השמנת עם הפודינג וניל.
מורחים 3 כפות מקרם השמנת על בסיס מרנג אחד.
מניחים מעל לקרם את הבסיס השני.
את שאר הקרם מורחים מעל לבסיס המרנג השני וגם בדפנות.
אולי יעניין אותך...