עוגת סולת תפוזים עם שוקולד לבן

על ידי MisterCupcake  

עוגת סולת תפוזים בחושה עם הפתעת שוקולד לבן בפנים. חצי שעה מההתחלה עד הסוף ויש לכם עוגה מוכנה! 🙂

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 30 דקות

    30 דקות

    1 שעה

  • 2 תבניות אינגליש קייק

מצרכים למתכון

כוס וחצי קמח (210 גרם)

כוס סולת (140 גרם)

3/4 כוס סוכר לבן

שקית אבקת אפייה (10 גרם)

כוס שמן

כוס מיץ תפוזים

4 ביצים

כוס שוקולד צ'יפס לבן

לזיגוג המבריק – חצי כוס סוכר + כוס מים רותחים

הוראות הכנה

מחממים תנור ל180.

בקערה מנפים את הקמח והסולת, מוסיפים את הסוכר ואבקת האפייה ומערבבים את כל היבשים לאיחור.

מוסיפים את השמן, התפוזים והביצים ומערבבים לאיחוד.

משמנים שתי תבניות אינגליש קייק ושופכים את הבלילה שווה בשווה לשתי התבניות.

מפזרים מעל כל תבנית חצי מכמות השוקולד הלבן.

בעזרת כפית "מועכים" את השוקולד צ'יפס קצת לכיוון פנים העוגה.

אופים למשך 25-30 דקות, או עד שקיסם יוצא נקי.

מערבבים חצי כוס סוכר עם כוס מים רותחים עד שהסוכר נמס ושופכים על העוגות ברגע שהן יוצאות מהתנור.

מחכים דקה-שתיים-שלוש עד שהכל נספג בעוגה ומגישים.

ניתן להכנס למתכון גם באתר של מיסטר קאפקייק בכתובת:
http://www.mistercupcake.net/semolina_orange_cake/

שתפו את המתכון >>

2 דירוגים וחוות דעת

נעמי

25/02/2019

עוגה מעולה, מוצלחת יותר אחרי יום בחוץ.

Nitza Levy S.

07/02/2016

העוגה טובה ביום הראשון … איך שהיא יוצאת מהתנור…
ביום השני והשלישי התפוררה והיה קשה לארח ולתת אותה.
לפני התגובה -חזרתי על המתכון פעמיים
ושניהם אותה תוצאה.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00