
עוגת שמנת דובדבנים
על ידי סילביה פינוקים מהמטבח שלי עוגות
עוגת רושם אמיתית שקוצרת מחמאות מכולם! גם טעימה וגם יפה במיוחד! עוגת שמנת אדומה בציפוי דובדבנים מתקתק. כמו כן, העוגה כשרה לחג הפסח הקרב ובא - מתאימה מאוד לחגים! שימו לב - העוגה מצריכה קירור של לילה ולכן מומלץ להתכונן מראש.
- זמן עבודה: 50 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
50 דקות
15 דקות
1 שעה 5 דקות
מצרכים למתכון
לבסיס העוגה
לסירופ
למלית שמנת
לציפוי דובדבן
הוראות הכנה
הכנת בסיס :
חלבונים וסוכר להקציף יחד לקצף נוקשה
להוסיף חלמונים , ולהמשיך להקציף מס׳ שניות
לקפל לתערובת ולצקת לתבנית משומנת
לאפות 180 מעלות 12 - 15 דקות להוציא לצנן
סירופ להרטבה :
לערבב סוכר ומים טוב טוב עד שהסוכר נמס , ולהרטיב את הבסיס
מילוי שמנת :
להקציף הכל יחד (מלבד השמנת החמוצה) במיקסר 5 דקותs לקרם חלק
להוסיף 2 טיפות צבע אדום ( לא חייב !! בשביל הצבע )
להוסיף שמנת חמוצה ולהקציף עוד כמה שניות
הכנת ציפוי דובדבן :
לקערה להוסיף תערובת הג׳יל מהקופסה
להוסיף 1 כף סוכר ו 1 כוס מים רותחים , לערבב טוב טוב עד שנמס הכל וחלק
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:












2 דירוגים וחוות דעת
היי חלי, תודה רבה על תשומת הלב 🙂
בגלל שהעוגה כשרה לפסח – במקום קמח יש לערבב עם הפודינג וניל שבמצרכים.
חלי
כמה קמח במתכון ?
נשמט כנראה בטעות
תודה