
פבלובה קצפת ותותים מענגת
על ידי סילביה פינוקים מהמטבח שלי קינוחים
קינוח שהוא גם עוגה - עוגה שהיא גם קינוח! מתכון מעולה לפבלובה יפהפיה עם קצפת ותותים - אין אחד לא ישמח לקבל! כמו כן, המתכון כשר לפסח, כך שניתן ליהנות מהקינוח המיוחד הזה גם בפסח.
- זמן עבודה: 40 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 25 דקות
-
40 דקות
45 דקות
1 שעה 25 דקות
- תבנית 28
הוראות הכנה
הכנת הפבלובה:
להקציף את החלבונים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר עד שנעשה קשה ויציב
להוסיף קונפלור , חומץ , תמצית וניל ולהקציף עוד חצי דקה
להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 5 דקות
מנמיכים את חום התנור ל 140 מעלות וממשיכים לאפות כ 40 דקות
להשאיר את הפבלובה בתנור עד שהתקרר עם דלת פתוחה
הכנת הקצף:
לקערת מיקסר להכניס הכל יחד ולהקציף לקרם חלק ויציב
לצקת על העוגה ( למי שיש שק זילוף וצנטר מוזמן לקשט כמוני )
הכנת קישוט תותים :
לחתוך את התותים לריבועים קטנים ולערבב עם שאר החומרים , להשאיר לשעה בצד שהתותים ייספגו את הטעמים , להוציא קצת מהנוזלים
להכניס את הפבלובה למקרר לכמה שעות טובות.
שיתוף >>
2 דירוגים וחוות דעת
א
23/03/2017
חלבונים בטמפ׳ החדר – טיפ חשוב לפבלובה
גיליתי את זה אחרי כמה נסיונות כושלים…
אסנת
23/03/2017
זה באמת קינוח נהדר! אין על פבלובה עם תותים!
אבל……. מה עושים עם כל החלמונים של ביצים???!!!

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!