
פבלובה קצפת ותותים מענגת
על ידי סילביה פינוקים מהמטבח שלי קינוחים
קינוח שהוא גם עוגה - עוגה שהיא גם קינוח! מתכון מעולה לפבלובה יפהפיה עם קצפת ותותים - אין אחד לא ישמח לקבל! כמו כן, המתכון כשר לפסח, כך שניתן ליהנות מהקינוח המיוחד הזה גם בפסח.
- זמן עבודה: 40 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 25 דקות
40 דקות
45 דקות
1 שעה 25 דקות
- תבנית 28
הוראות הכנה
הכנת הפבלובה:
להקציף את החלבונים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר עד שנעשה קשה ויציב
להוסיף קונפלור , חומץ , תמצית וניל ולהקציף עוד חצי דקה
להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 5 דקות
מנמיכים את חום התנור ל 140 מעלות וממשיכים לאפות כ 40 דקות
להשאיר את הפבלובה בתנור עד שהתקרר עם דלת פתוחה
הכנת הקצף:
לקערת מיקסר להכניס הכל יחד ולהקציף לקרם חלק ויציב
לצקת על העוגה ( למי שיש שק זילוף וצנטר מוזמן לקשט כמוני )
הכנת קישוט תותים :
לחתוך את התותים לריבועים קטנים ולערבב עם שאר החומרים , להשאיר לשעה בצד שהתותים ייספגו את הטעמים , להוציא קצת מהנוזלים
שתפו את המתכון >>
קטגוריות מתכונים:
2 דירוגים וחוות דעת

א
23/03/2017
חלבונים בטמפ׳ החדר – טיפ חשוב לפבלובה
גיליתי את זה אחרי כמה נסיונות כושלים…

אסנת
23/03/2017
זה באמת קינוח נהדר! אין על פבלובה עם תותים!
אבל……. מה עושים עם כל החלמונים של ביצים???!!!
