מיני פוטטוס חריפים בתנור

על ידי Noa b  

האמת שהתלבטתי אם להעלות את המתכון הזה או לא, יש כל-כך הרבה מתכונים לתפוחי אדמה ברשת שמי צריך עוד אחד? אבל המיני פוטטוס האלו באמת יצאו מושלמים, אז למה לא בעצם?

  • זמן עבודה: 25 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 25 דקות
  • 25 דקות

    1 שעה

    1 שעה 25 דקות

  • 4 מנות

מצרכים למתכון

5-6 תפוחי אדמה

1.5 כפות מיונז

הרבה מלח

1/2 כוס פירורי לחם (אפשר יותר למי שאוהב) + 2 כפות

כף פפריקה אדומה חריפה

כפית פפריקה אדומה מתוקה

4 כפות שמן זית

הוראות הכנה

שוטפים טוב טוב את תפוחי האדמה - חשוב!

חותכים לקוביות קטנות, יותר קטנות משחותכים להכנת פירה.

שמים בקערה גדולה ורחבה (לא עמוקה אם אתם לא רוצים ליכלוך בכל המטבח).

בקערה שמים גם את שאר המצרכים מלבד השמן - מיונז, מלח, 1/2 כוס פירורי לחם ופפריקות.

מעבירים לתבנית תנור (אני לא אוהבת נייר אפייה מנקה אותה ממש טוב פשוט).

בוזקים את השמן זית ונותנים ערבוב אחרון - חשוב לפזר את תפוחי האדמה על כל התבנית שתהיה שכבה אחת.

לסיום מפזרים על הכל פירורי לחם נוספים ומכניסים לתנור על 200 מעלות למשך שעה.

5 דקות אחרונות מעבירים לגריל.

שתפו את המתכון >>

6 דירוגים וחוות דעת

גיא

09/12/2016

היה חריף מדי. הייתי משנה לרבע כפית פפריקה חריפה והשאר מתוקה. אבל זה עניין של טעם.

foodisgood

18/06/2016

היי דנה,
אפשר לוותר על המיונז לחלוטיi או להחליף בכפית חרדל.
את יכולה גם להכין מיונז ביתי בלי ביצים כלל: 3 מתכונים למיונז טבעוני בלי ביצים.

דנה

16/06/2016

נראה מעולה ואני מתה להכין! מה הסיכוי שיש אפשרות לוותר או להחליף את המיונז במשהו אחר? אלרגית לביצים..

מיקי בלו

13/05/2016

בתור משפחה חובבת תפו”א – אחד המתכונים הקלים והמשובחים שקוצר תשבחות כל הזמן..
תודה 🙂

יעלייי

09/07/2015

צריך לקלף את תפוחי אדמה?

עינת

17/06/2015

מתכון מצויין וקל! הפוטטוס נטרפו תודה

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00