פטריות ממולאות בגבינה ואגוזים

על ידי המתכונים של מירי יעקב  , , ,

מנה ראשונה ממש מושקעת ואלגנטית בטעם מעולה! מתכון לפטריות ממולאות בתערובת גבינה, אגוזים ונענע מוגשות עם בצל ירוק וגבינה מגוררת. מנה מרשימה, קלה להכנה ומאוד טעימה. מתאימה גם לליל הסדר.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 15 דקות

    20 דקות

    35 דקות

מצרכים למתכון

סלסילת פטריות

2 כוסות אגוזי מלך

200 גרם בולגרית

חופן עלי נענע

בצל ירוק

מעט קשקבל מגוררת או צהובה

הוראות הכנה

את הפטריות מרוקנים ע"י הוצאת הרגל.

במג'ימיקס טוחנים ביחד אגוזי מלך עם בולגרית ונענע.

ממלאים כל פטרייה בתערובת המילוי.

מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור על 180 מעלות עד שמזהיב.

קוצצים בצל ירוק ומפזרים גבינת קשקבל מגוררת או צהובה.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00