
פטריות ממולאות בגבינה ואגוזים
על ידי המתכונים של מירי יעקב מנות ראשונות, מתכוני ממולאים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים
מנה ראשונה ממש מושקעת ואלגנטית בטעם מעולה! מתכון לפטריות ממולאות בתערובת גבינה, אגוזים ונענע מוגשות עם בצל ירוק וגבינה מגוררת. מנה מרשימה, קלה להכנה ומאוד טעימה. מתאימה גם לליל הסדר.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
15 דקות
20 דקות
35 דקות
מצרכים למתכון
סלסילת פטריות
2 כוסות אגוזי מלך
200 גרם בולגרית
חופן עלי נענע
בצל ירוק
מעט קשקבל מגוררת או צהובה
הוראות הכנה
את הפטריות מרוקנים ע"י הוצאת הרגל.
במג'ימיקס טוחנים ביחד אגוזי מלך עם בולגרית ונענע.
ממלאים כל פטרייה בתערובת המילוי.
מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור על 180 מעלות עד שמזהיב.
קוצצים בצל ירוק ומפזרים גבינת קשקבל מגוררת או צהובה.
0 דירוגים וחוות דעת