

פילה מוסר ים עם ארטישוק ירושלמי וכרישה
על ידי amihud pery דגים, מתכונים בריאים, עיקריות
מנה מעולה גם בטעם וגם בערכים התזונתיים - פילה מוסר ים על מצע של תבשיל מנגולד, כרישה וארטישוק ירושלמי. מנה שלא טועמים בכל יום!
- זמן עבודה: 25 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 15 דקות
25 דקות
50 דקות
1 שעה 15 דקות
- 4 מנות
הוראות הכנה
בסיר רחב שמים שמן זית, מוסיפים בצל ושום מרככים קצת.
מוסיפים את המנגולד ומבשלים עד שמתרכך.
מוסיפים כף כורכום, מיץ מלימון אחד, את הארטישוק הירושלמי והכרישה.
מוסיפים מים לכיסוי, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה 40 דקות לפחות לריכוך הירקות.
טועמים, מוסיפים מלח ופלפל לפי הצורך, אני אוהב שמרגישים היטב את הפלפל אבל איך שאוהבים.
מוסיפים את הדג ומבשלים עוד 10 דקות עד שהדג מוכן.
* חשוב שלא לבשל הרבה את הדג כדי שלא יתפרק.
* ניתן להכין מראש את הרוטב וגם יש אפשרות להוסיף חומוס למנה.
אולי יעניין אותך...