פילה מוסר ים עם ארטישוק ירושלמי וכרישה

על ידי amihud pery  , ,

מנה מעולה גם בטעם וגם בערכים התזונתיים - פילה מוסר ים על מצע של תבשיל מנגולד, כרישה וארטישוק ירושלמי. מנה שלא טועמים בכל יום!

  • זמן עבודה: 25 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 15 דקות
  • 25 דקות

    50 דקות

    1 שעה 15 דקות

  • 4 מנות

מצרכים למתכון

3 כרישות חתוכות גס

12 יח ארטישוק ירושלמי מנוקה

1 חביל מנגולד קצוץ גס

5 שיני שום שלמות

1 בצל קצוץ

מיץ מלימון אחד

כורכום מלח ופלפל שחטר גרוס

1 דג מוסר ים מפולט וחתוך למנות

הוראות הכנה

בסיר רחב שמים שמן זית, מוסיפים בצל ושום מרככים קצת.

מוסיפים את המנגולד ומבשלים עד שמתרכך.

מוסיפים כף כורכום, מיץ מלימון אחד, את הארטישוק הירושלמי והכרישה.

מוסיפים מים לכיסוי, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה 40 דקות לפחות לריכוך הירקות.

טועמים, מוסיפים מלח ופלפל לפי הצורך, אני אוהב שמרגישים היטב את הפלפל אבל איך שאוהבים.

מוסיפים את הדג ומבשלים עוד 10 דקות עד שהדג מוכן.

* חשוב שלא לבשל הרבה את הדג כדי שלא יתפרק.
* ניתן להכין מראש את הרוטב וגם יש אפשרות להוסיף חומוס למנה.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00