פשטידת קישואים ובטטות פרווה

על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון  ,

מתכון בריא וקל לפשטידת ירקות מעולה עם קישואים, בצל ובטטות. פשטידה קלה להכנה, פרווה וטעימה במיוחד. מתאימה מאוד לאירוח וגם לארוחת ערב בריאה. בתאבון..

  • זמן עבודה: 25 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 25 דקות
  • 25 דקות

    1 שעה

    1 שעה 25 דקות

  • תבנית מרובעת או עגולה

מצרכים למתכון

4 קישואים גדולים

2 בטטות

בצל גדול

4 ביצים

כף אבקת מרק בצל

פלפל שחור ומלח לפי הטעם

מעט פרורי לחם

1 כוס חד"פ קמח לבן / מלא

הוראות הכנה

את הקישואים והבצל מגרדים בפומפייה וסוחטים היטב.

את הבטטה מגרדים גם כן ומוסיפים לקערת הקישואים.

מוסיפים לקערה גם ביצים, מרק בצל, פלפל שחור, פרורי לחם, מלח וקמח.

מערבבים היטב את מצרכי הפשטידה על לבלילה אחידה.

מעבירים לתבנית פשטידה משומנת ומפזרים מעל לפשטידה שכבת פירורי לחם (לא חובה).

מכניסים את הפשטידה לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 20 דקות.

מורידים ל-170 מעלות וממשיכים לאפות עוד חצי שעה, או עד להשחמה.

שתפו את המתכון >>

2 דירוגים וחוות דעת

foodisgood

19/12/2015

היי יהודית,
כדי להפוך את הפשטידה לפשטידה ללא גלוטן ניתן להמיר את הקמח בקמח ללא גלוטן.

יהודית

14/12/2015

כיצד ניתן להפוך פשטידה זו , לפשטידה ללא גלוטן?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00