FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

פשטידת קישואים ובטטות פרווה

על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון  ,

מתכון בריא וקל לפשטידת ירקות מעולה עם קישואים, בצל ובטטות. פשטידה קלה להכנה, פרווה וטעימה במיוחד. מתאימה מאוד לאירוח וגם לארוחת ערב בריאה. בתאבון..

  • זמן עבודה: 25 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 25 דקות
  • 25 דקות

    1 שעה

    1 שעה 25 דקות

  • תבנית מרובעת או עגולה

מצרכים למתכון

4 קישואים גדולים

2 בטטות

בצל גדול

4 ביצים

כף אבקת מרק בצל

פלפל שחור ומלח לפי הטעם

מעט פרורי לחם

1 כוס חד"פ קמח לבן / מלא

הוראות הכנה

את הקישואים והבצל מגרדים בפומפייה וסוחטים היטב.

את הבטטה מגרדים גם כן ומוסיפים לקערת הקישואים.

מוסיפים לקערה גם ביצים, מרק בצל, פלפל שחור, פרורי לחם, מלח וקמח.

מערבבים היטב את מצרכי הפשטידה על לבלילה אחידה.

מעבירים לתבנית פשטידה משומנת ומפזרים מעל לפשטידה שכבת פירורי לחם (לא חובה).

מכניסים את הפשטידה לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 20 דקות.

מורידים ל-170 מעלות וממשיכים לאפות עוד חצי שעה, או עד להשחמה.

אולי יעניין אותך
פופולרי עכשיו

2 דירוגים וחוות דעת

היי יהודית,
כדי להפוך את הפשטידה לפשטידה ללא גלוטן ניתן להמיר את הקמח בקמח ללא גלוטן.

יהודית

כיצד ניתן להפוך פשטידה זו , לפשטידה ללא גלוטן?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.