פשטידת לקט ירקות פרווה קלה להכנה
על ידי אילנית בניזרי פשטידות וקישים
פשטידת ירקות פרווה הכי קלה להכנה, את הפשטידה מכינים מלקט ירקות קפואים שיש בכל בית. פשוט בוחרים את לקט הירקות האהוב עליכם, מוסיפים כמה מצרכים והפשטידה מוכנה - בתאבון..
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 15 דקות
30 דקות
45 דקות
1 שעה 15 דקות
- תבנית עגולה
מצרכים למתכון
3 תפוחי אדמה
חצי חבילת לקט ירקות קפואים (מה שיש בבית: אפונה ,גזר, שעועית ירוקה וכו')
חופן כוסברה קצוצה
חופן שמיר קצוץ
חופן פטרוזליה קצוצה
4 ביצים
חצי כוס קמח תופח מנופה
חצי כוס שמן
כפית מלח
כפית אבקת מרק עוף (או בטעם עוף)
מעט פלפל שחור
חצי כפית כורכום
מעט אגוז מוסקט
הוראות הכנה
את תפוחי האדמה להרתיח, לקלוף ולמעוך לפירה.
את חצי חבילת לקט הירקות לחלוט במים רותחים במשך 10 דקות ולסנן.
להעביר לקערה גדולה את לקט הירקות ואת תפוחי האדמה, להוסיף את שאר מצרכי הפשטידה ולערבב היטב.
לשמן תבנית עגולה, לצרת אל תהבנית את הפשטידה ולאפות בתנור על 180 מעלות עד להשחמה.
בתאבון, אילנית..
4 דירוגים וחוות דעת
היי חיה, ניתן להכין את הפשטידה עם תפוח אדמה מגורד במקום פירה, יצא נהדר :)
חיה
אם אני רוצה שהתפו"א לא יהיה מרוסק לפירה? בא לי שהוא יהיה מגורד כזה או פסים דקים….איך אפשר להרתיח?
עפרה
השתמשתי בחבילה שלמה של סנפרוסט ולא הוספתי תפא. יצא מעולה
תודה רבה
נועה
נראה בריא וטוב