
קונוסים (טילונים) מבצק עלים במילוי קצפת
על ידי FoodisGood קינוחים
המתכון של רוחמה חנניה מהצרי לקינוח מרשים באמת - קונוסים מבצק עלים ממולאים בקצפת. את המתכון ניתן להכין בגרסה פרווה או חלבית. מעולה לאירוח ולאירועים שמחים - בתאבון.
- זמן עבודה: 35 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
-
35 דקות
10 דקות
45 דקות
- כ-30 קונוסים ממולאים
הוראות הכנה
את בצק העלים מפשירים ופותחים על משטח עבודה, עדיף על נייר אפיה.
חותכים את בצק העלים לרצועות צרות ומגלגלים כל רצועה על גבי קונות מיוחד לאפיה.
מסדרים את הקונוסים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ומכניסים לתנור עד להזהבה.
מוציאים מהתנור ומקררים את הקונוסים.
בינתיים מכינים קצפת: מקציפים יחדיו מיכל שמנת מתוקה (או למילוי פרווה שמנת צמחית) עם שקית פודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה. ממלאים שקית זילוף.
משחררים את הקונוסים המוכנים מכלי המתכת ובתוך כל קונוס מזלפים בעדינות קצפת.
מסדרים בערימה יפה, בוזקים אבקת סוכר ונהנים.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!