Refresh

This website www.foodisgood.co.il/recipe/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%A1%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A7-%D7%A2%D7%9C%D7%99%D7%9D/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

FoodisGood

קונוסים (טילונים) מבצק עלים במילוי קצפת

על ידי FoodisGood  

המתכון של רוחמה חנניה מהצרי לקינוח מרשים באמת - קונוסים מבצק עלים ממולאים בקצפת. את המתכון ניתן להכין בגרסה פרווה או חלבית. מעולה לאירוח ולאירועים שמחים - בתאבון.

  • זמן עבודה: 35 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
  • 35 דקות

    10 דקות

    45 דקות

  • כ-30 קונוסים ממולאים

מצרכים למתכון

לקונוסים מבצק עלים

1 חבילה בצק שמרים עלים

אבקת סוכר

למילוי קצפת

מיכל קצפת צמחית או שמנת מתוקה

1 פודינג וניל

כלים מיוחדים

קונוסים לאפיה

שקית זילוף עם צנתר כוכב

הוראות הכנה

את בצק העלים מפשירים ופותחים על משטח עבודה, עדיף על נייר אפיה.

חותכים את בצק העלים לרצועות צרות ומגלגלים כל רצועה על גבי קונות מיוחד לאפיה.

מסדרים את הקונוסים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ומכניסים לתנור עד להזהבה.

מוציאים מהתנור ומקררים את הקונוסים.

בינתיים מכינים קצפת: מקציפים יחדיו מיכל שמנת מתוקה (או למילוי פרווה שמנת צמחית) עם שקית פודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה. ממלאים שקית זילוף.

משחררים את הקונוסים המוכנים מכלי המתכת ובתוך כל קונוס מזלפים בעדינות קצפת.

מסדרים בערימה יפה, בוזקים אבקת סוכר ונהנים.

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן