FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

שניצל אפוי בסיר טיגון ללא שמן (אייר פריי)

כולנו אוהבים שניצל, קריספי מבחוץ, רך מבפנים ואת הציפוי הזהוב שלו ניתן לשדרג עם תבלינים ותוספות שאנחנו אוהבים.. לחלקנו, החיסרון היחיד בשניצל הוא הטיגון בשמן עמוק שהוא עובר, את זה בדיוק פותר האייר פרייר _מכשיר הסיר טיגון ללא שמן), והיום נשתף אתכם במתכון מעולה להכנת שניצל קריספי מושלם באייר פריי – שניצל עם כף שמן אחת בלבד, מה שהופך אותו למנה בריאה ומוצלחת לצהריים!

זמן עבודה: 25 דקות | 10 שניצלים

מצרכים:

  • 12 נתחים של פילה עוף / חזה עוף / פרגית
  • פירורי לחם מוזהבים
  • 2 ביצים
  • 2 כפות מיונז
  • כף חרדל איכותי
  • 1/2 כפית פפריקה אדומה
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית מלח
  • מעט מיץ מלימון טרי
  • מעט שמן להתזה מעל

הוראות הכנה:

  1. מחממים מראש את סיר הטיגון ללא שמן ל- 160 מעלות.
  2. בקערה רחבה טורפים היטב ביצים עם מיונז, חרדל, תבלינים ומעט מיץ מלימון טרי.
  3. טובלים את נתחי השניצל בבלילה (מומלץ לתת להם לנוח בתוך הבלילה לפחות שעה אחת, כך שהם יקבלו יותר טעם, אבל לא חובה)
  4. שופכים את פירורי הלחם המוזהבים לצלחת נפרדת ומצפים את השניצל בפירורים.
  5. מניחים אחד השניצלים אחד ליד השני בסל הטיגון, מניחים רק שכבה אחת של שניצלים ולא עורמים, מרססים את החלק העליון של השניצלים במעט שמן (הכי נוח עם ספריי שמן)
  6. מכוונים את הטיימר ל-20 דקות על 160 מעלות ואופים את השניצלים עד להזהבה.
  • טיפ: במידת הצורך ניתן להשאיר אותם עוד כמה דקות עד שישחימו ויהיו פריכים לפי הטעם.
  • טיפ: אין צורך להפוך את השניצלים בסל הטיגון, היות והם נאפים בסירקולציה של אוויר חם.

שדרגו את הארוחה עם עוד מנות קלות שמכינים באייר פריי:

עוד מתכוני שניצל מומלצים:

דילוג לתוכן