FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

שניצל חרדל ושום זה השניצל הכי טעים שיש

מה הסוד לשניצל בטעם מנצח? חרדל ושום! שילוב של חרדל ושום בבלילת הביצה הופך את השניצל לסופר קריספי ובטעם מושלם, אתם חייבים לנסות!

מתכון לשניצל חרדל ושום

זמן הכנה: 10 דק' | זמן טיגון: 20 דק' | סה"כ: 30 דק'

מצרכים:

  • 8 פרוסות חזה עוף לשניצל
    לבלילת הביצים:
  • 2 כפות חרדל
  • 2 ביצים
  • 2 שיני שום כתושות או 3/4 כפית שום גבישי
    לתערובת פירורי הלחם:
  • פירורי לחם מוזהבים
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל

הוראות הכנה:

  1. טורפים בקערה גדולה ביצים, חרדל ושום.
  2. מוסיפים לקערת הביצים את נתחי השניצל ומערבבים היטב לציפוי הנתחים.
  3. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים. (אפשר גם להכין מיד אך כדאי להניח במקרר לספיגת טעמים מקסימלית)
  4. מערבבים בקערה נפרדת פירורי לחם, פפריקה, מלח ופלפל.
  5. מכינים צלחת גדולה, טובלים את השניצלים בפירורי הלחם ומצפים היטב משני הצדדים, מניחים בצלחת.
  6. מחממים מחבת עם שמן חצי עמוק ומטגנים על להבה בינונית 2-3 דקות מכל צד, עד להזהבה.
  7. מעבירים לנייר סופג ומגישים חם.
    בתאבון!

עוד מתכוני שניצל מומלצים:

דילוג לתוכן