מה הסוד לשניצל בטעם מנצח? חרדל ושום! שילוב של חרדל ושום בבלילת הביצה הופך את השניצל לסופר קריספי ובטעם מושלם, אתם חייבים לנסות!
מתכון לשניצל חרדל ושום
זמן הכנה: 10 דק' | זמן טיגון: 20 דק' | סה"כ: 30 דק'
מצרכים:
- 8 פרוסות חזה עוף לשניצל
לבלילת הביצים: - 2 כפות חרדל
- 2 ביצים
- 2 שיני שום כתושות או 3/4 כפית שום גבישי
לתערובת פירורי הלחם: - פירורי לחם מוזהבים
- 1/2 כפית פפריקה מתוקה
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל
הוראות הכנה:
- טורפים בקערה גדולה ביצים, חרדל ושום.
- מוסיפים לקערת הביצים את נתחי השניצל ומערבבים היטב לציפוי הנתחים.
- מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים. (אפשר גם להכין מיד אך כדאי להניח במקרר לספיגת טעמים מקסימלית)
- מערבבים בקערה נפרדת פירורי לחם, פפריקה, מלח ופלפל.
- מכינים צלחת גדולה, טובלים את השניצלים בפירורי הלחם ומצפים היטב משני הצדדים, מניחים בצלחת.
- מחממים מחבת עם שמן חצי עמוק ומטגנים על להבה בינונית 2-3 דקות מכל צד, עד להזהבה.
- מעבירים לנייר סופג ומגישים חם.
בתאבון!